Šta je novo?

Koriscenje iPada u Srbiji

bl00dz3r0

Slavan
Učlanjen(a)
30.10.2005
Poena
319
Pozdrav,
posto sam prodao samsung galaxy tab 2 zelim da kupim iPad tj dvoumim se izmedju iPada i xperia z tableta. Posedujem iphone vec god ali imam apsolutno losa iskustva u radu sa njim bar u Srbiji. Unlock, jb i sve te gluposti su mi dosli glave :)

Zanima me hocu li moci da koristim normalno ipad ovde i da kupim aplikacije koje mi trebaju ?
Da li treba da se radi unlock ipada da bih ga koristio kod nas na 3g mrezi ? Kako funkcionise uopste 3g ? kupim u MTS karticu i ?

hvala

Pozdrav.
Što se tiče loših iskustava, sam si kriv što si uzimao iPhone koji je zaključan na mreži, da si uzeo simfree ne bi imao tih problema. Jailbreak lično ne radim već nekih 1.5 god. i uopšte mi ne nedostaje.
Da se vratim na iPad... iPad je po meni (i ne samo meni) trenutno najbolji tablet, pogotovo ako uzmeš noviji sa Retina displejom.
Što se tiče aplikacija i kupovine, moraćeš da napraviš nalog na neku drugu državu (npr. ja imam nalog na Hrvatsku) i tako kupuješ aplikacije, pošto Srbije nema.
iPad 3g je simfree, tako da ne moraš da radiš nikakav unlock, kupiš microSIM, staviš u iPad i to je to, možeš da koristiš blagodeti mobilnog interneta, ali i da ga koristiš kao telefon, uz slušalice, naravno.

Hvala na informacijama :)
Znam da sam se ispalio svetski sto sam uzeo zakljucan iphone zato mi se i smucio pa se trudim da istu gresku ne ponovim. Tako da ne bih uzeo zakljucan dzabe da ga daju.

Znaci to me zanimalo da cu moci normalno da koristim 3g ovde bez nekih budzevina i hocu da platim aplikaciju legalno koju koristim posto svejedno korisitm samo njih par a ne da jb-ujem i slicno :)

Невезано за оперативни систем, велика предност Xperia Tablet Z је што је вероватно најлакша десетка на тржишту. Имах први Galaxy Tab 10.1V од 600g и тежина је један од разлога што сам га продао, 100g мање би итекако значило при дужем држању :) могли би то да реше са следећом генерацијом iPad-a с обзиром да је iPad mini лакши од већине андроид таблета од 8".

Nazad
Vrh Dno