Šta je novo?

Koriscenje interneta sa desktopa na androidu preko usb kabla?

zigic

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2004
Poena
660
imam Huawei U8110.
sa WM5 sam mogao bez problema da surfujem po netu dok sam zakacen na komp ali ne znam moze li sa androidom uopste.

Naravno da može. Samo izaberi takav mod rada.

gde? sta? sta na desku, a sta na fonu?

Ja sam svoj odgovor bazirao na HTC Desire HD i custom ROM-u, nisam siguran da baš svaki android ima ovu opciju, koja se zove Internet Pass-through.

ja sam na fabricko a i nemam tu opciju. hvala svakako.

zna li jos neko?

Već je pisano na forumu. Mislim da je u onoj temi o android programima. Ne mogu sada sa telefona da ti nađem link.

Ttalk

nece posto je to obrnuta varijanta. da surfujes na kompu preko androida. hvala svakako.

bas sam googlao i svi kazu da nece moci na 2.1 samo 2.2 :( kakva glupost! WM5 praistorijski je mogao preko active sync-a a ovi hitech telefoni ne mogu.

Daleko je taj huawei od hajteka.

mislio sam uopste na 2.1 kog ima najvise a ne moze ovo, a i mislim da spada u hitech za vecinu korisnika, bar po specifikaciji obzirom sta se prodaje po 2-3 puta vecoj ceni-neki ubogi klot telefoni bez wifi, gps, i oper. sistema. fon je apsolutno best buy.

pa da: deli konekciju TVOG SMARTFONA sa pc-em. ako na pc-u nemas net povezes se sa fonom i onda surfujes ali ti skida kredit.

Da, sad vidim lepo. Obicno ljudi hoce da crpe taj net sa fona pa sam automatski sve povezao u glavi kako se meni svidja :)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

jok. ne znam ako se updateuje na 2.2 da li se pojavi ta opcija ili ne. mogao bi neko da javi. i na kom romu se pojavi.

Vrh Dno