Šta je novo?

Korice za Kindle 3

veximon87

Slavan
Učlanjen(a)
24.10.2008
Poena
301
Pozdrav svima.
Zanima me gde u beogradu bi mogle da se kupe korice za Amazon Kindle 3?
narucene mi ne stizu vec 30 dana :(

Hvala unapred.

ja sam trazio i trazio.. i eno drzim ga u koverti za dvd-ove sa mehuricima |>>

Auh, ajde jos cu malo drzati otvorenu temu, mozda neko zna. U najgorem slucaju mogu je napraviti, tj sasiti od eko koze ili necega vec, mada bih ipak hteo da najdem neke, hm one koje dobro pashu.

Ja sam na srecu narucio belkin futrolu za njega odmah kad i kindle.
Mozda ima na dealextreme?

OFF
Da li imate problema sa kupovinom knjiga na Amazonu ( pretpostavljam da kupujete iz Srbije)?
Tj. da su nedostupne za kupovinu za ljude odavde?

Poslednja izmena:
@Why
Nisam narucivao knjige preko amazona, ali drug jedan jeste, i nije imao problema. Doduse on je to kupovao parama dobijenim preko Mechanical Turk (mislim da se tako zove) i nije mu naplacivana carina. Drugarica narucuje cesto preko UK Amazona, i do sad nije imala nikakvih problema (osim jednog cekanja od mesec dana) i samo jednom su oporezivane knjige.

Moja greska, nisam napisao da mislim na elektronska izdanja.
Kada sam registrovao svoj Kindle upisao sam i adresu i sa tom adresom skoro sve knjige su mi nedostupna za kupovinu, tj. download.
Kada sam stavio adresu koja se vodi na USA, prosla mi je kupovina jednom ili dva puta, ali onda sam dobio upozorenje da mi se lokacija koja je navedena i lokacija sa koje kuujem nisu iste (veorvatno provere IP adrese).
Koliko sam procitao ni kupovina preko proxija kao ni preko gift sertifikata ne zavrsava stvar.

Ja sam svoju koznu futrolu za kindle3 narucio ovde http://www.boxwave.com/ medjutim ni posle dva meseca od porucivanja nije mi nista stiglo.
Cak su mi navodno poslali i reorder posiljku i zamolili me da jednu vratim ako obe stignu, medjutim jos uvek nista...
Da li je moguce da u BG nema toga ili bar neke alternativne varijante u koju moze da se spakuje kindle?

Najbolje je pazariti na ebay-u, ako malo pogledate po forumu videćete kolegu sa foruma popularnog "ibejka" koji nabavlja sve i svašta sa ebay-a. Ja sam pazario opremu za SGS2 za nekih 60$ kod njega.

Nazad
Vrh Dno