Šta je novo?

Korak ka 20 evra mesecno neograniceni razgovori izmedju fiksnih i mobilnih korisnika

Učlanjen(a)
25.03.2005
Poena
345
Telekom Srbije će objediniti usluge fiksne i mobilne telefonije i Internet, kaže generalni direktor Telekoma Branko Radujko

http://www.personalmag.co.yu/?p=3158

A mozda ce biti za 30 evra mesecno besplatno izmedju mobilne i fiksne i jos bespatno 512 ADSL.

A mozda za 40 evra mesecno pored toga bude i IPTV :)

Poslednja izmena:
Ja samo znam da meni uzmu 4500 - 5500 dinara mesečno za vrlo ograničenu količinu razgovora... Ubijaju sa cenama. Doduše, ovo je Telenor, Fleksi 700, ali bez GPRS-a i sa dosta poruka mesečno (mada mi je suluda cena od 2.5 din plus PDV za poruku).

Verovatno je na Prenesi 700 posto flexi 700 ne postoji, a ako probijas 700 poruka mesecno predji na Prenesi 1500.

Ja necu da placam 20e, racuni za fix/mob su mi preko 10e ukupno samo ako koristim mobi u romingu :(
Ali ako mi daju 20Mbit+ net uz to, moze ;)

Sto volim ovakve kontradiktorne recenice "Za 30 eura mesecno dobijate besplatno..."

Apsolutno nista se ne dobija besplatno od Telekoma, sve ce te usluge biti placene i preplacene.

Kome su oni dali bilo sta besplatno?

i sve to u zemlji u kojoj postoji institucija dvojnika i PCM linija. kad se samo setim kad sam pre 8 godina pokusao svojoj rodjaci iz USA da objasnim sta je to dvojnik :d

mesni su prvo rekli odvajaju nas od dvojnika do juna 2002, pa do kraja 2003, pa onda dve godine "ne znaju nista", pa do kraja 2006, i na kraju nas u junu 2008 razdvoje, i prikace na pcm! sreca te imam kablovski od 2006 pa vise i ne razmisljam o telekomu, a racun za fixni mi je simbolican = 120.00. od mene im je i to mnogo a oni neka uvecavaju svoj profit na nekom drugom.

stvarno su smesni, i vise od toga

Poslednja izmena:
Sto volim ovakve kontradiktorne recenice "Za 30 eura mesecno dobijate besplatno..."

jače su sledeće dvije izjave gospode iz telekoma:

moraćemo da nenormalno povećamu pretplatu za fixni telefon, a uz to su skupi pozivi ka inostranstvu i smanjićemo ih za enormnih 10% :banana:

u svako m trenutku možemo ponuditi 4mbit (ili više, znam da je bioneki nenormalan broj za naše uslove) za 20€ ali nije spremno tržište. a spremni smo da plaćamo 1.5mbit -40€ :mad::mad::mad:

u svakom trenutku možemo ponuditi 4mbit (ili više, znam da je bioneki nenormalan broj za naše uslove) za 20€ ali nije spremno tržište. a spremni smo da plaćamo 1.5mbit -40€ :mad::mad::mad:

Ovo da trziste nije spremno se cita "nismo 200 puta isplatili ulozeni novac u opremu". Pasce cena a porasti brzine, samo mora polako na kasicicu da se radi kako bi sto duze lapali kintu, pa sto da uzmu 20e za 1.5mb kad mogu 40?

Nazad
Vrh Dno