Šta je novo?

Kopiranje PS2 CD-a

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
Da li je neko uspeo prekopirati PlayStation2 CD.
Meni konkretno treba prekopirati ActionReplay CD koji inace sluzi za pokretanje kopija na istom.

Pa procedura je istao kao i sa obicnim diskovima, tako barem radi gazda lokala u igraonici blizu mene. Samo nemoj da preteras sa brzinom rezanja tj najbolje bi bilo ako ti se ne zuri da ga pustis da reze na 1X i obavezno da bude neki od kvalitetnijih diskova a kad smo vec kod software-a bolje probaj da nadjes Xploder ili Game Shark 2 oni su najbolji, ako ti treba game shark javi se meni mozda mogu da nadjem i xploder ali on je najskuplji tako da se malo teze nalazi i to je to:) :)

Jao morala bi mala ispravka da se umetne, dakle sve ovo vazi u slucaju da hoces obicne diskove da kopiras jer za DVD izdanja je malo teza procedura (citaj skuplja)

kao sto kazem radi se o ActionReplay CD-u koji je onako ljubicast od dole i ako ga pisac cita na 1x to traje jaaako dugo oko 1h i na kraju prijavi gresku u citanju 2:50 min.
Ako nije problem da mi posaljes link za tak prg.

NEMOGUCE je iskopirati ga.
Koliko sam samo diskova spalio i na kojim sve rezacima i uz pomoc kojih programa probao...
Ni ActionReply, ni RegionX ni Xploder.
To su presovani CD-i sa izuzetnom subchanel zastitom.

Moze li se onda naci nesto kao zamena ili u ISO fajlu ako je neko ipak uspeo kopirati ?

Golden je napisao(la):
kao sto kazem radi se o ActionReplay CD-u koji je onako ljubicast od dole i ako ga pisac cita na 1x to traje jaaako dugo oko 1h i na kraju prijavi gresku u citanju 2:50 min.
Ako nije problem da mi posaljes link za tak prg.
Nemam link imam to na CD-u zapakovano u 5 mega a kad se raspakuje zauzima ceo CD. Iskreno da ti kazem nikad nisam rezao jer nemam PS2:) ali trebalo bi da moze jer je nemoguce PREREZATI originalni Xploder ili neki slicni program za citanje kopija ali sa rezanjem mislim da nema problema

Nazad
Vrh Dno