Šta je novo?

kopiranje iz winamp liste

set

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
619
Imam listu sa gomilom pesama iz razlicitih foldera, i sad bi hteo te pesme da prebacim na mp3 ali da ne trazim gde mi se nalaze pesme vec da nekako kopiram sa liste. Da li i cime to mogu da izvedem??

a mozes i da skinesh winamp 5.3 i da ti on to uradi umesto tebe.....
a moze i wm10.... samo mora listu ubacis u my music, pa idesh na portable devices....

da.da.da.

Skini negde ovaj plug. "Playlist_Copier "
.Extra je i lak je za koriscenje ako ti nesto nije jasno pusti na PM:smash: :smash: :smash: :smash:

@ tesla: skinuo sam taj plugin i radi posao samo me nervira sto ubacuje ikonu u systray, dal moze nekako da se izbaci

pada

@ tesla: skinuo sam taj plugin i radi posao samo me nervira sto ubacuje ikonu u systray, dal moze nekako da se izbaci

ma moze desni klik i exit tj.disable ili ga iskljucim da se ne pali pri startu XP

Poslednja izmena:
Kako se to radi sa winampom 5.3?

pa, kad ubodes player, vinamp kaze da imas novi medija devajs, i pita da li hoces da ga menidzujesh sa vinampom... ti kazes da, odes u medija lajbreri, nadjes taj remuvabl disk, i odatle je sve vrlo prosto......

nije se ni podizao sa sistemom, vec sa winampom, ali nasao sam gde se iskljucuje, kad se pokrene, u meniju je opcija za iskljucivanje, ali nisam ni obratio paznju

nije se ni podizao sa sistemom, vec sa winampom, ali nasao sam gde se iskljucuje, kad se pokrene, u meniju je opcija za iskljucivanje, ali nisam ni obratio paznju

Sto mi brisete postove:mad: :mad: ,reci mi gde ti se nalazi ta opcija jer kod ortaka ne mogu da iskjucim:crash: :crash: :crash: koji win koristis

pa, kad ubodes player, vinamp kaze da imas novi medija devajs, i pita da li hoces da ga menidzujesh sa vinampom... ti kazes da, odes u medija lajbreri, nadjes taj remuvabl disk, i odatle je sve vrlo prosto......

OK je to, ali da li postoji drag'n'drop opcija kojom bi mogao da kopiram pesme gde hod hocu, npr. celu playlistu prenesemu nero? Ovi svi pluginovi imaju ogranicenje da ne mogu da kopiraju vise od jedne pesme...

ne,ne sinko

OK je to, ali da li postoji drag'n'drop opcija kojom bi mogao da kopiram pesme gde hod hocu, npr. celu playlistu prenesemu nero? Ovi svi pluginovi imaju ogranicenje da ne mogu da kopiraju vise od jedne pesme...

Nije tacno ovaj plug kopira koliko ti hoces pesama bez ogranicenja:wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

ima plug koji se zove:
Drag_n_drop_from_Playlist_Editor__
mislim da sam ga skinuo direktno sa nullsofta...
ima 100k, mogu ti pustim na mail, ako oces....

npr. celu playlistu prenesemu nero?
ako rezes audio, mozes da ubacis listu, i on ce sam da povuce pesme....

u winamp preferences ides na General Purpose plugins, pa configure na playlist copier i iz padajuceg menija odcekiras show task bar icon.

Nazad
Vrh Dno