Šta je novo?

Kopiranje 2.5" diskova

melkor

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
620
Treba da ghostujem 2 diska za notebook. Jel ima neko ko moze da mi zavrsi posao (1.3GB podataka) ?

Hvala

Ja bih - ali lokacija :(

Mozda pomogne: lik sa yu.oglasa je prodavao adapter za 2.5" diskove za 10€, a mislim i da je neko sa Bencha nudio isti, pa ako mislis da ce ti trebati i kasnije mozda nije lose da pazaris, pa da sam to odradis...

Ma treba mi jednokratno, rodjacima da iskopiram disk u notebook-u. Imali su 1.3GB a sada dobili nov od 4GB ili tako nesto.

Milanbb, hvala na ponudi. Ako budem isao u NS, javljam ti se. U medjuvremenu, jel ima neko iz BG-a?

Pozdrav

Ledeni mi je pozajmio kabl sa adapterom (savrsena budzevina :mrgreen: ), i zavrsio sam posao.

cheers

melkor je napisao(la):
Ledeni mi je pozajmio kabl sa adapterom (savrsena budzevina :mrgreen: ), i zavrsio sam posao.

cheers

Lako je sada kada od skora ima da se kupe adapteri, ali meni je to trebalo kada niko nije imao nikakav adapter i kao sto vidis budzevina radi kao Doxa ;)

Ledeni je napisao(la):
...
Lako je sada kada od skora ima da se kupe adapteri, ali meni je to trebalo kada niko nije imao nikakav adapter i kao sto vidis budzevina radi kao Doxa ;)

U vreme Amige 1200 takav kablic si ili pravio sam ili placao suvim zlatom :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno