Šta je novo?

Kopija naseg . . .

Odusto sam vec posle prve slike :wall:

Conroe e6700 @ 3.5GHz (350x10/1.6v) || EVGA nForce 680i || Dual 8800 GTX SLI || G.Skill 2GB 1GHz CL4 || X-Fi Elite Pro 64MB || 150GB RaptorX 10K RPM || Plextor 716 SATA || PC Power & Cooling 1KW w/ Black Onyx Power Cable || Lian Li PC65B || Sennheiser HD595 || Dell 2407FPW :( :( :( :(

Poslednja izmena:
ono sto je na slici nije to sto pise :d

Ko sto rekoh savetujem svima sa slabim srcem da negledaju :S:

ja dosao do sredine... joj

Zamislite ljudi u USA imaju jake računare...

Mislim da bi trebalo da se zove: kakav je vas komp u sobi?, jer vise slikaju komp nego sobu.

Poslednja izmena:
Conroe e6700 @ 3.5GHz (350x10/1.6v) || EVGA nForce 680i || Dual 8800 GTX SLI || G.Skill 2GB 1GHz CL4 || X-Fi Elite Pro 64MB || 150GB RaptorX 10K RPM || Plextor 716 SATA || PC Power & Cooling 1KW w/ Black Onyx Power Cable || Lian Li PC65B || Sennheiser HD595 || Dell 2407FPW :( :( :( :(

Ma daj, jel ovaj lud?! :S: :p :smoke: :wall:

taj Venturi (post #249) ne zna koliko $$$ ima!!!

pre samo dva meseca je imao "rig":
Dual Opteron Dual Core 2218s
Tyan 2915
Quad SLI (2) 7950 XFX 570/1550
16GB Ram DDR-2 ecc reg
6 terabytes (8x750GB drives) <-- ostalo manje-vise, ali ovo je bas kao za mene ;)
Dual linked 750W power supplies
Apple 30" Cinema LCD at 2560x1600
Stacker CM
cim sam vid'o Frokin post sa 16GB i 6TB znao sam da je on u pitanju

edit: nego jel' jos neko zapazio da 80-90% njih ima raptore? :wall:

Poslednja izmena:
...i ovde ima ljudi koji se sepure, manje ali ima.

Sto se amera tice oni samo megaherce i imaju.
Nase devojke imaju megabruseve i mnogo su lepse!!!

Toooo lafe! Reci im!

Znaci bolesno je,ne smem da gledam,ali sam primetio da svi furaju ZALMAN-a,ali bukvalno svi

koliko se sve to greje... jos malo pa ce mozemo i da se grejemo.. na procesor....
nema vise ono... TA, centralno... nego Intel ili AMD :) :D

Pricajte vi sta hocete al meni je najjaci onaj lik BrianG... post #22. BMW Z4 M-Coupe!!! :smash:

kako bi socno zavaljao taj BMW za lancicu,nabudzio je(mada tu skoro i nema sta da se budzi) iz mog potpisa i za resto bi zabo neki komp da se svi sa tog foruma obezdane:D Tyan sa 4 x QX6800:D:D(koju bi specijalno za mene pravili) nesto nalik Tyan Thunder n4250QE (S4985)

Poslednja izmena:
kako bi socno zavaljao taj BMW za lancicu,nabudzio je(mada tu skoro i nema sta da se budzi) iz mog potpisa i za resto bi zabo neki komp da se svi sa tog foruma obezdane:D Tyan sa 4 x QX6800:D:D(koju bi specijalno za mene pravili) nesto nalik Tyan Thunder n4250QE (S4985)

Nesto se s**** messanger pa nisam mogao da ti posaljem "nudge" da te probudim na vreme. :D :D

Poslednja izmena:
Pitam se samo koliko li koriste od sve te konjske snage tamo. Verovatno gledamo na pare bacene uz kobaju u 98% slucajeva. A i kao i ovde dobar deo njih i nema te masine nego eto dobro se osecaju kada se upisu tamo sa nekom vrh konfiguracijom...

da li ste provalili sto lik na prvoj slici ima na zidu mapu...... Cyrodiia!!!!!!!!!!

Meni je muka!:vomit:

Vrh Dno