CamBieL
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2005
- Poena
- 620
Ljudi...imam doticni uredja nesto oko pola godine, i radi extra, i nije o tome rec, vec je rec o titl-u koji kad gledas div-x je beo i ne moze da se promeni...jel neko moze da mi kaze odakle mogu da skinem firmware ako uopste postoji i da li moze da seresi doticni problem...
inace, ako nekog interesuje, nisam uspeo da pustim samo dva filma, oba Kurosavina, i prevod na Kung Paow...
a imam preko 120 divX-eva
U potpisu: Zadovoljan korisnik
I btw. zvuk na zvucnicima koje sam dobio uz njih je savrsen, za kucne uslove (105W RMS) i stvarno je kvalitetan (u drugoj sobi imam Technics NewClassA pojacalo i 2X40W)...inace, zvucnici su drveni i prilicno su teski za svoju velicinu...samo wooferom mogu reci da nisam bas zadovoljan...
inace, ako nekog interesuje, nisam uspeo da pustim samo dva filma, oba Kurosavina, i prevod na Kung Paow...
a imam preko 120 divX-eva
U potpisu: Zadovoljan korisnik
I btw. zvuk na zvucnicima koje sam dobio uz njih je savrsen, za kucne uslove (105W RMS) i stvarno je kvalitetan (u drugoj sobi imam Technics NewClassA pojacalo i 2X40W)...inace, zvucnici su drveni i prilicno su teski za svoju velicinu...samo wooferom mogu reci da nisam bas zadovoljan...