Šta je novo?

Kopernikus internet problem

Nemkela

Poštovan
Učlanjen(a)
03.10.2016
Poena
54
Pozdrav svima,

Poslednje dve nedelje internet protok mi je drasticno slabiji od 18h pa sve do ponoci.
Moze li mi neko reci u cemu je problem?
100% sam siguran da mi niko ne krade net, ruter sam restartovao itd.
:(

To je kod njih klasika, ako ih pozoves reci ce da nije do njih, ako ih budes smarao, docice kod tebe proverice ruter, vratiti na fabricka i reci opet da nije do njih. Provereno. ;)

Isuse! Ovo je sramota zaista, imam brzinu 20mbs ali uvece je smesno, ping je preko 100 ms, brzina 2-10mbs.
Nista online ne mogu da igram :(

Ja imam 30mbps internet, skorije sam potpisao ugovor, radio 2 meseca u redu sad je 10mbps ne ide iznad, dolazili, kazu nije do nas... Pa do koga je, da nije do mene?!

Meni je godinu dana odlicno radio, perfektno. Medjutim, poslednje dve nedelje je pravi haos. Ne znam ni da li mogu da raskinem ugovor bez obestecenja ukoliko usluga nije ok. :(

Sto se tice kablovske kod nas je ok. A za net vidim komsije malo malo pa zovu kcn, svaki dan vise u ormaricu i nesto kao mere. A zgrada nova, sprovedeni kablovi, sve full. I isti odgovor daju, sve proverili nije do njih.

kako se nezvanicno saznaje za manje od mesec dana pocinje sa radom kanal partizan tv

Verovatno, video sam negde da je TV Kopernikus potpisao nekakav ugovor sa Partizanom....

Nazad
Vrh Dno