Šta je novo?

Kopernikus drma!

bigone

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
619
Videh danas u radnji 17'' za nesto malo preko 20.000m TFT Kopernikus, valja li to stogod??? :)

bigone je napisao(la):
za nesto malo preko 20.000m

20.000 čega? :D

Nemoj da eksperimentišeš, uzmi provereno! Phillips, Sony, ViewSonic, eventualno Samsung...

Pozdrav!

Bio je jedan Kopernikus na testu u PC Pressu, i ispade odlican panel, ali dizajn je za popravni.

Da uvezli ga na tone i sad opleli po reklami da je strava. BAs kao i sa cuvenim "Cyrix- Pentium" procesorima. Ko se seca shvatice.

A sto tako suditi? Kopernikus satelitski risiveri su bili dobri za tu cenu, sto im ne bi i TFT monitori bili dobri (za tu cenu).

20.000 i nesto dindzi za 17''. Cisto me zanima da li je neko to video i da li zna kako radi?

@borab

Odakle su to uvezli Kopernikus?

@Vule

Ne uzimam za sebe, tako da me bas briga koji, nego zasto kazes eventualno Samsung, oni prave najgore CRT, ali koliko sam cuo dobri su im TFT?

Poslednja izmena:
A vi ljudi pricate o tih 20000din kao da je 150, a ne 250 evrica... :d

Drda je napisao(la):
A sto tako suditi? Kopernikus satelitski risiveri su bili dobri za tu cenu, sto im ne bi i TFT monitori bili dobri (za tu cenu).

Ajd, reci mi, kakve veze ima satelt sa tft monitorima? Znaci li to da ce Samsung da pravi dobre automobile?

Sacekajte Maxu da se javi, on je imao prilike da ga proba...cudi me sto se jos nije javio...

borab je napisao(la):
Ajd, reci mi, kakve veze ima satelt sa tft monitorima? Znaci li to da ce Samsung da pravi dobre automobile?

Ne, to znaci da ce Micubushi da pravi dobre automobile pa cak i dobre monitore ... ;)

Nego sinoc sam trazio i nisam uspeo da nadjem nikakve podatke o Kopernikus TFT monitorima, osim nasa dva distributera. Veoma cudno, sta li je u tom monitoru?

Ekrani se prave svi na 2-3 mesta na planeti... nemoz bas jako da se zezne ni ostatak...

micubisi je jedino zeznuo stvar sa telefonima |>> monitori (tj cevi) su perfektni...

Kopernikus uredjaji se uvoze u delovima, a ovde se sklapaju, tako da je to polu-domace, eto cisto za ovog boraba, jedno saznanje vise. S obzirom da mi nije odgovorio odakle se uvoze.

Nazad
Vrh Dno