Šta je novo?

Konverzija RM u neki drugi video zapis

Star Trek

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
619
dakle moje pitanje je sa kojim programom prebaciti *.RM fajlove u neki drugi video fajl - AVI, MPG ili treci....

ali bilo bi najbolje da postoji neki plug-in importer za adobe premiere pa da radim onda sa fajlom sta ocu...

hvala na sugestijama.

nije valjda da se niko nije susreo sa problemom?

Bolje nemoj...

Ne isplatiti se. Postoji softver koji ti konvertuje RM u nekompresovani AVI iste rezolucije. Tj. dobices gigantski fajl istog ili slabijeg kvaliteta, a ako posle toga hoces u DivX :'), onda stvar postaje jos gora.

Poslacu ti sutra ime softvera.

nema veze...

to mi i treba - posle cu ja da ga komprimujem u vmw ili sl.

hvala

Nema na cemu. Ne bi bilo lose da preneses svoja iskustva, mislim koji si software koristio i koje si rezultate dobio.

nazalost sa programom TINRA koji se nalazi na tutorijalu nisam uspeo da zavrsim posao.

sa instaliranim realone playerom nema sanse (original RM traje 22 minute, kada se konvetuje u nekompresovani avi nema videa - sve je crno, a zvuk ide ovako - prvo drugih 11 minuta, a onda prvih 11 minuta.)

kada sam instalirao real player 8 plus. video je u prvom delu bio neglediv - nekakve RGB strafte, a zvuk je bio desihronizovan - to se moze popraviti samo da je video upotrebljiv :(

dakle trazim jos neke programe - mada mislim da cu da probam i neke starije vertije TINRA

ako uspem napisacu....

Nazad
Vrh Dno