Šta je novo?

Konverzija na Internet Explorer

• Začetnik teme Začetnik teme mbr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mbr

Slavan
Učlanjen(a)
15.04.2004
Poena
319
Prvo mi je bio instalitan Internet Explorer.

Potom sam instalirao Operu, pa Netscape.
Nije mi se svidjalo sto su se svi html fajlovi otvarali u Netscape-u.

Potom sam deinstalirao i Operu i Netscape;
ali i dalje su mi svi html fajlovi sa netscape-ovom ikonicom 'kormilom'.

Kako da vratim sve na postojeci format, da se sve otvara bez pitanja u IntExpl, i da svim fajlovim bude oznaka Internet Eplorera?

[Nesto mi se slicno desilo i sa svim GIF fajlovima,
sada svaki ima oznaku i GIF-a i Microsoft Office Picture-a i otvara se u Micr😵ff.Pict., a zelim da bude prosto samo oznaka GIF-a]

Otvoris My Computer pa posle Tools/Folder Options/File Types pa tu nadjes .HTM i .HTML i Stines Change pa Internet Explorer i OK i evo i resenje problema!

LiquidPlasma je napisao(la):
Otvoris My Computer pa posle Tools/Folder Options/File Types pa tu nadjes .HTM i .HTML i Stines Change pa Internet Explorer i OK i evo i resenje problema!

To bas i ne radi sve sto treba da podesi internet explorer kao default browser;
izbrise mi sva "kromila" [netscape] i "O" [od opere] i vrati svuda "e" [explorer]!!!

Nije bas da te razumem u potpunosti, mozda sto sam jos uvek bunovan ali probaj sa sledecim. Otvori explorer idi na tools>internet options>programs i cekiraj "Internet explorer should check to see whether is the default browser"

Poslednja izmena:
kdejan je napisao(la):
Otvori explorer idi na tools>internet options>programs i cekiraj "Internet explorer should check to see whether is the default browser"

Da, mozes i tako, brze je :S:

Nazad
Vrh Dno