Šta je novo?

Konverzija divx subtitlova, jel moze i kako?

ziggy

Čuven
Učlanjen(a)
06.05.2002
Poena
609
Postoji li nacin da subtitlove iz Micro dvd-ovog formata prebacim u neki drugi koji ce moci da se prikazu u Windows media player-u ili ATI file player-u?

Podji na www.divx-digest.com imas gomilu alata za divx a medju njima i konvertore subtitlova. Nisam siguran da mozes da gledas titl u Windows Media ...hm mozda ipak postoji neki programcic i za to.

Koliko se secam kad sam imao taj problem WMP neradi sa tekstualnim titlovima nego bitmapama, a za to mora da se instalira driver za DirectX
preko koga to ide, najbolje je da probas da se naviknes na MicroDVD ili
BsPlayer, koji i ja koristim, jer oni koriste textualne titlove, i svi titlovi na netu ako ih budes trazio su tekstualni za jedan od ova dva programa, doduse za jos neke ali to nije bitno, ima to jos nekih prednosti ...
sav software imas na gore pomenutom site-u

Lepo instaliraj DivXG400 ili ffdshow http://cutka.szm.sk/ffdshow/index.html oba su filteri za pustanje divx-a i u njima imas opciju za ukljucivanje titlova a podrzavaju vise formata, tako da neces imati problema bez obzira koji program koristis.

Tacno, pomislio sam na program divxG400,probao sam ga i radio je bas ovo sto mi sad treba,samo stavis fajl u njegov folder i svi player-i vide titl.Mada sad kad se setim bio je to titl za Final Fantasy u obliku obicnog text fajla u Notepad-u,sto mi nije bas najjasnije sad kad vidim kakvi su fajlovi za titlove koje koristi Micro dvd na primer.Ali nema veze,hvala puno na linkovima,probacu da se snadjem.

Za to koristim subtitle studio 2.0 Odlican program , a vrsi medusobno konverziju 18 razlicitih subtitlova.

Alexandar je napisao(la):
Lepo instaliraj DivXG400 ili ffdshow http://cutka.szm.sk/ffdshow/index.html oba su filteri za pustanje divx-a i u njima imas opciju za ukljucivanje titlova a podrzavaju vise formata, tako da neces imati problema bez obzira koji program koristis.

Za ffdshow: Gde treba da stavim fajlove za subtitlove kako bi se oni pojavili u "load" opciji programa?

Vrh Dno