Šta je novo?

Konvertovanje puno malih avija u divx...cime?

NSdjanin

Čuven
Učlanjen(a)
09.10.2003
Poena
609
Interesuje me da li neko moze da mi pomogne.

Imam puno malih video klipova koji su snimani digitalnim aparatom u MJPEG. Potrebno mi je da sada sve te klipove kojih ima par stotina prebacim u DIVX jedan po jedan, a to je krvav posao....
Interesuj me ima li neki softver koji bi mi konvertovao sve te fajlove odjednom, da ne moram jedan po jedan?

Pomagajte!!!

Pa i Dr.Divx i AGKnot imaju batch opcije.

Bata je napisao(la):

Da Bato samo sto Vidomi ( japanac ) konvertuje u svoj tip kompresije i fajlovi se mogu pustati samo iz njegovog playera koji se ne instalise.

Inace jedan je od najboljih kodeca koje sam video do sada a DivX i XviD mu nemogu ni prici.

Bato izvini samo sam hteo da napomenem da covek posle te fajlove ne pusta u BS player pa ih ne moze otvoriti i da nam se mnogo ne sekira!

Pozdrav

Vidomi enkoduje u Xvid. Nemoj da siris dezinformacije.

astrolog je napisao(la):
Da Bato samo sto Vidomi ( japanac ) konvertuje u svoj tip kompresije i fajlovi se mogu pustati samo iz njegovog playera koji se ne instalise.
Gde si ovo "video"?

Vidomi is a combination software application which makes and plays TV quality XviD and DivX™ MPEG4 video from your existing source files. We have packaged several open source applications together into a simple-to-use all-in-one tool.

vidomi_video_options_469.gif

http://www.vidomi.com/

...

Jos jedan glas za AGK, obavezno instalirati dodatni upgrade za v2.02, bez obzira sto je beta, sljaka provereno odlicno. DrDivX je ok zbog naprednijih opcija & Vdub filtera.

Laza je napisao(la):
Vidomi enkoduje u Xvid. Nemoj da siris dezinformacije.

Ja se izvinjavam jer imam staru verziju koja to nije mogla.

Hvala Lazo sto si me ispravio!

POZ

Pravo resenje je program sa malo cudnim nazivom wiagra joiner kada je registrujes mozes i po 10-tak odjednom da stavis i da ih udruzis.Pa onda dobijes celinu tj. jedan avi fail.

Nazad
Vrh Dno