Šta je novo?

Konvertovanje pdfa u sliku

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
825
Potrebno mi je ime proverenog programa (probao par i imao prilicno lose rezultate) koji radi konverziju pdf fajlova u slike.

Pa prvo reci šta si probao, da ljudi znaju šta da ne preporučuju.

Da sam ih mogao nabrojati, uradio bi to u pravom postu... Doziveli su uninstall.

Jedini koji je ostao je pdftojpg koji mi pravi probleme sa zatamnjivanjem slika.

Hm... pa ukoliko ne nadjem instant resenje, koje moze u par klikova da konvertuje, moracu za njime da posegnem. Preprostavljam da on ima ugradjenu mogucnost exporta u razlicite formate slika?

🙂 U principu treba mi jpg ili png kao izlaz 🙂

Hm... pa ukoliko ne nadjem instant resenje, koje moze u par klikova da konvertuje, moracu za njime da posegnem. Preprostavljam da on ima ugradjenu mogucnost exporta u razlicite formate slika?

Par klikova: File -> Save As 🙂

u principu pdf i jeste slika 🙂

U principu nije, ali može da bude 🙂

🙂 U principu treba mi jpg ili png kao izlaz 🙂

U principu, Acrobat 7 Pro podržava JPEG, JPEG2000, PNG i TIFF

s obzirom da je to ipak adobe format najbolje je da otvoris PDF sa photoshopom i snimis u formatu koji ti je potreban tako ce sve biti kako treba ... simple
ako te bas smara da klikces po menijima ili ti je potrebno batch konvertovanje mnogo fajlova napravis action i izvrsis ga na grupi fajlova i to je to 🙂 simple opet

zaboravih jos jedno resenje 🙂 ali ovo ne ukljucuje adobe softwer
mozes da konvertujes sa ACDSEE ali prethodno moras da instaliras PDF plugin
kad to uradis bice ti normalno dostupna opcija convert za pdf u koji god oces format

pozdrav

Poslednja izmena od urednika:
A šta fali da koristiš FSCapture i capture scrolling window? Radi dobro sa Foxit 2.0 readerom. Naravno, ako hoćeš da svaka strana bude posebna slika onda moraš ručno da seckaš.

Nazad
Vrh Dno