Šta je novo?

Kontroleri za Android TV uređaje

Flipovanje je zbog toga što je kontroler dvostrani isto kao i mele.Tu je rc 11 bolji svakako jer je jednostrani.

Rc11 nema problema se resetovanjem žiroskopa.

Track ball ili touch pad ili air mouse,sve sam probao i opet je air mouse bolji ali ne svaki air mouse.

To što se dobiju baterije nije neka naročita prednost jer je najbolje imati punjive baterije jer ćeš u protivnom svakih 30 dana kupovati nove baterije.

Air mouse možeš držati jednom rukom bilo da ležiš u krevetu ili sediš u fotelji dok kod track balla uvek moraš da ga držiš sa dve ruke bilo da hoćeš samo miš funkciju ili tastaturu.

Pokušavam da nađem bolji air mouse od rc11 ali nisam uspeo.

Hamin track ball sam davno probao i nije sertifikovan za android to mu je najveći problem zbog nekih tastera.

Poslednja izmena:
Pozdrav,

Da osvežim malo temu s obzirom da je prošlo dosta vremena od poslednjeg posta, a i za to vreme se dosta toga promenilo...

Naime, gledam već neko vreme zamenu za originalni daljinac za svoj Android TV i nikako da se odlučim koji da pazarim.

Išao bih na varijantu da bude air mouse sa qwerty tastaturom i žiroskopom u sebi i u isto vreme univerzalni daljinac kojim bih upravljao TV-om i D3 risiverom, a da opet nije prevelikih dimenzija.

Ovaj RC11 je bio aktuelan pre 4-5 godina, je l' imate neki bolji predlog trenutno?

Recimo na Aliju sam našao ovako nešto

Poslednja izmena:
Ili da bolje preformulišem - da li se pojavilo nešto bolje od Mele F10 Deluxe modela?

Nazad
Vrh Dno