Šta je novo?

Kontra tema - Apple softwer na Windows-u

• Začetnik teme Začetnik teme LuxoR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

LuxoR

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Elem, malo sam gledao razne stvari vezane za Apple ... i naletim na paket koji ide uz svaki Mac - iLife 08 ... opako mi se svideo !!!! Taj softver ili mnogo dobro napravljen, ili ga puštaju na bezobraznim mašinama ili jednostavno lažu na video klipovima po netu ...

Ajde onaj deo za fotografije manje više Picasa je relativno slična (što se tiče sortiranja i osnovne obrade, kasniji upload na net ...), deo za muziku i za filmove !! ono mi je wow totalni ! prelepo izgleda, interfejs odrađen fenomenalno, radi ko zmaj ....

Daklem, postoji li ovakav nekakav softver za Windows ...

P.S. Nemojte mi reći "kupi Mac" .. oću ja ... ali mi žao para (za sad...:-devil-🙂

*cough* instaliraj MacOS X na masinu *cough* 😀

Poslednja izmena:
U jeeee ...

Pazi kad mi to uopšte nije palo na pamet !!! 😛osramljen - smajli: a mislio sam o tome dok sam imao Athlona i sve čekao u fazonu .. jednog dana intel pa da probam tog Mac-a ...

e btw ... može li Leopard ili mora OS X ?

btw2: svaka čast na brzom odgovoru ! 🙂

btw3: taman sam našao iLife08 na torrentima, još da vidim neke varijante za sam OS pa da probam nešto ... :wave:

edit: vidi li lepo MAC OS X (ili Leopard) NTFS particije ?

Poslednja izmena:
Pa... Leopard jeste verzija OS X-a...

Pa Leopard jeste OSX 🙂

Inace vidi NTFS particije...instaliras samo paragon mozes i da pises po njima onda...

😛onovo-smajli-koga-je-sramota-zbog-neznanja:

Našao sam na netu a i ovde na forumu gomilu uputstava da se instalira, našao torrente tako da će se bacim na posao ...

fala :wave:

edit: da li taj iLife stvarno tako lepo radi ... ili je to samo reklama koja se pokreće na "12xquad core" (ko je rekao Crysis :d) ...

Poslednja izmena:
E stigli mali problemi

^ bih, al mi se ne da ... 😉

elem, skinuo sam onaj iATKOS najnoviju verziju (usput sam poskidao i iLife i iWork 08 i tražim dalje, ima softvera bruka ! nisam ni pretpostavljao koliko ...)

međutim, našao sam sva moguća uputstva na internetu, pogledao sve youtube filmove i ne da mi se da ga instaliram ...

problem nastaje odmah na početku kada treba da se namesti disk, pre toga sam ga u Disc Directoru (valjda se tako zove onaj Acronisov) lepo namestio particiju, stavio sam je da je primary (žute boje kao što to oni zovu na filmovima.. totalno step by step kao na filmovima kako se radi taj dual boot sa XP) ali kada se pokrene instalacija treba da obrišem particiju i da je stavim na onaj "Journaled" format, on kaže da ne može da se mountuje particija ? i nikako dalje .. sve je tu lepo je vidi, ali ne može da je mountuje ... hteo sam sa starim hard diskom da ga izvadim iz fijoke ali zbog hardverskih zavrzlama, džampera itd .. to sam trenutno stopirao ...

ima li još neki hint kako da stavim na particiju ? da li neko "vidi" gde ili šta radim pogrešno ?

P.S. znam da ovo pitanje nije za ovu sobu, al reko da ne otvaram novu temu ..

Nazad
Vrh Dno