Šta je novo?

Konkurencija Benchmark-u?

Nije konkurencija niti je kao takav koncipiran. Mozda u daljoj buducnosti, ali za sada 'nam' je cilj da se posvetimo mainstream trzistu tj da prikazemo ljudima kako Eagle Mx440 nije isti kao i MSI...

Mislim ono, kako da kazem lici na sajt ali na konkurenciju :D meni nikako.Pravo sam se sokirao kad sam otisao na forum i video nickove kao
"E #ebes baku"..."Masni Ludak" :D Mislim konkurencija do bola :D

Samo da dodam ne ismejavam sajt nego mi je smesan izraz konkurencija.U svakom slucaju za pohvalu je da mladi ljudi rade ovakve stvari.

Graficki dizajn je ocajan... Ali sadrzaji nisu losi.
Cim sam u forumu video rec "RUR" istog momenta sam ga zatvorio, sve mi je bilo jasno...

sta ti je bilo jasno ?

Do sada sam na rur forumu uglavnom nailazio na neozbiljne teme, sto me ni malo ne privlaci... Sve se vrti oko igara/zahebancija/provala/...

Očajan je dizajn, mislim da bi trebalo poptuno preraditi celokupan izgled site-a. Naravno treba pordržati svaki ozbiljni pokušaj na srpskom internet podrčuju ne vezano za temu i sadržaj. Setimo se samo kakav je bench izgledao i gde je bio, a gde se nalazi sada.

E pa nastrane sad ga malo pretera :D ... Momci imaju dobre vesti i tekstove. Dizajn je taj koji kompletno zasenjuje kvalitet sajta.
Svaka cast Anubis-u. cheers

daj bre neko od nasih da ih hack-ne, cisto da ne razmisljamo..... ctp; O:)

Vesti su ok, a i testovi nisu losi, dobra dopuna za bench. Ne znam sta je tamo toliko strasno?

Mislim ono, kako da kazem lici na sajt ali na konkurenciju meni nikako.Pravo sam se sokirao kad sam otisao na forum i video nickove kao
"E #ebes baku"..."Masni Ludak" Mislim konkurencija do bola

Sine pogledaj svoj nick...pa onda s.eri ostalima i kakve veze ima nick sa ozbiljnoscu te osobe meni je taj nick star skoro 10 godina i ne menjam ga jer nemam razloga za to, a to sto ti cenis drugi sajt....po nickovima clanova....samo malo prekopaj po clanovima benchmarka pa ce se verovatno izbedaciti...(uzgred ne rachunajuci ovakve kao sto su kokos sajt i forum Benchmarka su fenomenalni)

i da dodam..ocekujem da mi se javno izvinis

Masni ludace, sta imas ti da se duris, a Kokos izvinjava ?
Ne razumem, covek je dao misljenje o tvom username-u ovde, verovatno mu kao i meni deluje neozbiljno/decije da ne idemo dalje u analize bez obzira na njegovo poreklo, starost i tvoju vezanost za njega.

I bunis/vredjas se kada ti to neko kaze, mislim, stvarno sumnjam da je ovo prvi put da ti je neko "nagrdio" nick/nadimak :)

Kokosa svi zovu tako, to mu je nadimak i sto se ovde tako registrovao, ne vidim nista lose.
Ne znam za tebe, ali se iskreno nadam da te tako drugovi/poznanici/poslovni partneri ne zovu. Mozda je tebi to ime drago, ali ne znam koliko drag treba recimo meni da bude, pa da se nekome predstavim "Dobar dan, zovem se XX YY, ali vi me zovite Masni Ludak".

?!? :)

Pozdrav!

Sta vam je ljudi pa meni je taj nick bas super.Masan pa jos ludak :mrgreen: :mrgreen: .Ko zna cime je bio inspirisan kada je sebi dao takvo ime :mrgreen: .

PS."Cuo sam da Amerikanci imaju neku drogu da polude sve Srbe"(citat iz "Ona voli Zvezdu") :mrgreen:

zasto vam je dizajn uvek najbitniji? pa zar nije bolje da ljudi adekvatno i na vreme pokriju teme kojih su planirali da se drze...

nisam posecivao sajt pa ne znam koliko dobro rade, ali pohvala sa moje strane nece izostati ako rade dobro posao.

Zatvaram ovaj topic dok se ne pretvori u javno pljuvanje. Kakve veze nick-ovi imaju sa temom koju je zoni postavio? Bolje spreciti nego leciti...

Pozdrav!

Treba pokusavati, zasto da ne...pozdravljam.

Ionako na domacem netu ima isuvise malo pravih sadrzaja, malo dobrih sajtova. Svako ce pronaci mesto koje mu odgovara, neko voli ovo a neko ono.

Hm, sta cemo sada Peco? Da menjamo reklamu na kojoj pise "jedini srpski hardverski sajt"... :)

omnik je napisao(la):
Zatvaram ovaj topic dok se ne pretvori u javno pljuvanje. Kakve veze nick-ovi imaju sa temom koju je zoni postavio? Bolje spreciti nego leciti...

Pozdrav!
Kolega bez ljutnje ,posto su poceli odgovori posle zatvaranja topica dogovorismo se da ga otvorimo ali da se svi drze teme.Pozdrav!

Kokos je napisao(la):
...

Kolega bez ljutnje ,posto su poceli odgovori posle zatvaranja topica dogovorismo se da ga otvorimo ali da se svi drze teme.Pozdrav!

No problemo. Jedino sto smo se ranije dogovorili da nema postovanja u zatvorenim thread-ovima...

Pozdrav! :)

Ja vec planiro da napravim pobunu :mrgreen: tipa: "Sta je ovo, moderatorska spika u zakljucanom threadu" :d

Vocko je napisao(la):
Nije konkurencija niti je kao takav koncipiran. Mozda u daljoj buducnosti, ali za sada 'nam' je cilj da se posvetimo mainstream trzistu tj da prikazemo ljudima kako Eagle Mx440 nije isti kao i MSI...

Aaaaa, tek sad vidim da si i ti tamo Vocko...

Ahaha... Vocko pise tekstove ? :)
Ako su ko oni sto je objavio u FZM, taj sajt ce stvarno biti "veseo" :)

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):

Pozdrav!
jeste taj, al' nisam imao snage da ga procitam ponovo, da vidim dal' je nesto izmenio. :D
u svakom slucaju, more the merrier! :)

Sasa je napisao(la):

Za nas sa jeftinijim ulaznicama :d Šta je FZM?

Vrh Dno