Mislim ono, kako da kazem lici na sajt ali na konkurenciju meni nikako.Pravo sam se sokirao kad sam otisao na forum i video nickove kao
"E #ebes baku"..."Masni Ludak" Mislim konkurencija do bola
Izvini masni *udace nisam te zapazio.Masni Ludak je napisao(la):i da dodam..ocekujem da mi se javno izvinis
Kolega bez ljutnje ,posto su poceli odgovori posle zatvaranja topica dogovorismo se da ga otvorimo ali da se svi drze teme.Pozdrav!omnik je napisao(la):Zatvaram ovaj topic dok se ne pretvori u javno pljuvanje. Kakve veze nick-ovi imaju sa temom koju je zoni postavio? Bolje spreciti nego leciti...
Pozdrav!
Kokos je napisao(la):...
Kolega bez ljutnje ,posto su poceli odgovori posle zatvaranja topica dogovorismo se da ga otvorimo ali da se svi drze teme.Pozdrav!
Vocko je napisao(la):Nije konkurencija niti je kao takav koncipiran. Mozda u daljoj buducnosti, ali za sada 'nam' je cilj da se posvetimo mainstream trzistu tj da prikazemo ljudima kako Eagle Mx440 nije isti kao i MSI...
jeste taj, al' nisam imao snage da ga procitam ponovo, da vidim dal' je nesto izmenio.Sasa je napisao(la):Ahaha... Vocko pise tekstove ?
Ako su ko oni sto je objavio u FZM, taj sajt ce stvarno biti "veseo"
Pozdrav!
Sasa je napisao(la):Ahaha... Vocko pise tekstove ?
Ako su ko oni sto je objavio u FZM, taj sajt ce stvarno biti "veseo"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari