Šta je novo?

Konkurencija Benchmark-u?

Forum Za Moderatore...
Btw, omnik je u pravu, postovali ste u (tada) zakljucan topic, otkljucajte ga ako nesto zelite da kazete :).
Inace, sajt je uradjen u fazonu "koristimo font sa C64", sto i nije lose, kad bi se izvelo u potpunosti, ovako....

Sta fali da imamo sto vise HW sajtova?

Evo ja cu, cim odem kuci, da ga dodam u linkove u Netscape-u. Iako, volim Benchmark i pisem za Benchmark, pogledam povremeno i PC Ekspert, i ovaj novi muslimanski (ne znam tacan naziv) sajt (bese Hardware Base). Slovenacke sajtove ne razumem, CG nema (koliko ja znam) nijedan HW sajt...

Bojim se samo da ovaj novi "Vockov sajt" :) ne zavrsi kao i nekoliko drugih slicnih sajtova u poslednje vreme. Od entuzijazma se ne zivi :(

Moram da postavim pitanje - kako moze Vocko da bude moderator na Bencu a da ima isti takav sajt. U svetu se to zvove sukob interesa i ne moz' se na dve stolice sedeti!
Drgo ono sto mi je zasmetalo u Delimirovom postu je "muslimanski" sajt. To je Bosanski sajt a ne muslimanski jer nije religiozni sajt i na njemu ne rade samo bosnjaci vec verujem i srbi i hrvati. Dajte ljudi malo vise paznje i sirine u glavama!!!

Marti Misterija je napisao(la):
Moram da postavim pitanje - kako moze Vocko da bude moderator na Bencu a da ima isti takav sajt. U svetu se to zvove sukob interesa i ne moz' se na dve stolice sedeti!
To se u Srbiji zove zdrava konkurencija ;):
20 novinara radi u 5 casopisa, 50 moderatora na 10 sajtova...
Sad sam malo iskarikirao situaciju, ali otprilike tako stoje stvari u nasoj nam SCG...
Isti ljudi, ista misljenja, slicna tematika, "razlicit" dizajn...

Drgo ono sto mi je zasmetalo u Delimirovom postu je "muslimanski" sajt. To je Bosanski sajt a ne muslimanski jer nije religiozni sajt i na njemu ne rade samo bosnjaci vec verujem i srbi i hrvati. Dajte ljudi malo vise paznje i sirine u glavama!!!

Mislio sam na to da je sajt iz Federacije BiH koja je jedan od entieta koji sacinjavaju Republiku Bosnu i Hercegovinu (zajedno sa Republikom Srpskom). Nisam mislio nista lose. Umesto muslimanski moze da stoji bosanski (mada ne znam na sta se bosanski odnosi: na celu BiH ili samo na FBiH? :) )

delimir je napisao(la):
...

Mislio sam na to da je sajt iz Federacije BiH koja je jedan od entieta koji sacinjavaju Republiku Bosnu i Hercegovinu (zajedno sa Republikom Srpskom). Nisam mislio nista lose. Umesto muslimanski )
TREBA
da stoji bosanski

drapin je napisao(la):
...

Mislim da bi naj ispravnije bilo bosnjacki... ;)

Kakav crni bošnjački to tek ne postoji!
U Bosni postoje samo Srbi muslimanske veroispovesti koji sebe mogu da nazivaju i pingvinima ako hoće (poreklo im je svima čisto Srpsko i svi oni znaju u kom kolenu je koji pra pra deda primio isliam), pokatoličeni Srbi (npr. NDH i njihova filozofija 1/3 Srba pokatoličiti, 1/3 ubiti. 1/3 proterati) i naravno Srbi pravoslavne veroispovesti. Naša najveća tragedija je što smo međusobno zavađeni, a vodimo poreklo od istih korena :( Zato nemojte da mešate pojmove i nazivate imenima stvari i pojmove koje blage veze nemaju sa stvarnošću.

Aj ovako da krenem odozgo :)

Za Moderatore: Nisam ispravio txt jos, lepo sam vam u FZM objasnio da sam ga iskucao za 1h, posto su mi trazili da imaju okaceno nesto.

Za ostale: Ni meni se dizajn ne svidja, ali sta mogu ?

Za Martija: To nije moj sajt, cak ni ja :D takav dizajn ne bih dozvolio (sorry Lucky, nhf). Sto se tice sedenja na 2 stolice hm... Ne vidim da radim ista kontraproduktivno ovde, zar ne ? Tamo pisem tj pomazem im koliko mogu, ne dobijam nikakvu nadoknadu za to (damn it :)), ali mislim da ni ne pisem dovoljno dobro za nadoknadu :). Ne brinite ne dobijam ni za posao moderatora nikakve pare :). Sto se tice sukoba interesa ja licno ne vidim da on postoji. Ovde pomazem u odrzavanju foruma, a tamo 'pisem'. Sta se tu sukobavlja ?

Nov je sajt, na njemu uglavnom rade mladji ljudi. Trebace vremena dok se sve to uoblici kako treba.
Predloge saljite kako bi smo mogli da se poboljsamo.

Evo i ja da kazem nesto.

H! sajt je koncipiran drugacije od Bencha iz prostog razloga sto je ciljna grupa drugacija kao i teme koje se obradjuju. To je deo RUR-industries i namenjen je igracima i prosecnim korisnicima. Sto se dizajna tice, on nije neki, ali je funkcionalan. Ovo je zapravo neka vrsta test perioda i za nas kao i za korisnike.

Ono sto je najvaznije to je sto je ovo zapravo jedna zdrava konkurencija. Bench ovim nikako ne moze da izgubi, samo moze da se jos brze profesionalizuje jer se smanjuje broj prosecnih, a povecava broj naprednih korisnike, a to za sobom povlaci mnogo vaznije stvari.

Sve u svemu nadam se da cemo dobiti podrsku ukoliko budemo dovoljno kvalitetni.

...

mnogo si pametan i fin decko!

Zašto to muslimanski shvataš kao nešto pogrdno? Ja se nebi uvredio kad bi neko rekao pravoslavni sajt, čak šta više.

Da li je Benchmark pravoslavni sajt zato sto ga pisu pravoslavci!
Politicki je nekorektno vezivati te stvari zajedno!!!
Znaci web sajt koji pise Anand je hinduisticki ili mozda bramanisticki ili lamaisticki!?!? U kom univerzumu vi zivite ljudi... strasno!!!!

close the topic

Vrh Dno