1. Web sajt bi imao oko 10 strana koje ce se kasnije same popunjavati poslodavac (tj. ja)
1.1 znaci jedna od strana ce biti ona koja ce se stalno koristiti kasnije za ubacivanje materijala
1.2 neznam bas mnogo oko sajtova ali sam saznao da bi trebala da bude uradjena sa PHP varijantom zbog olaksanog postupka izmena (navigacioni bar, header i footer bi se pozivali)
i valjda css varijantom za lakse menjanje izgleda sajta kasnije
1.3 postavljanjem foruma
2. Koliko bi kostala izrada ovakvog web sajta sa postavljanjem na mrezu tipa *.co.yu
LM to je za mene (student) jer sam zaradio oko 200dm pa reko da ih nespickam tek tako
sajt bi trebao da je u tabelama uradjen i da mozda tu i tamo ima neki poll kao na benchmarku!
znam da je mnogo a da VAS mnogo nece odgovoriti ali bi svaka ponuda dobro dosla
(inace nemoram da potrosim svih 200dm, ipak sam student)
poz
1.1 znaci jedna od strana ce biti ona koja ce se stalno koristiti kasnije za ubacivanje materijala
1.2 neznam bas mnogo oko sajtova ali sam saznao da bi trebala da bude uradjena sa PHP varijantom zbog olaksanog postupka izmena (navigacioni bar, header i footer bi se pozivali)
i valjda css varijantom za lakse menjanje izgleda sajta kasnije
1.3 postavljanjem foruma
2. Koliko bi kostala izrada ovakvog web sajta sa postavljanjem na mrezu tipa *.co.yu
LM to je za mene (student) jer sam zaradio oko 200dm pa reko da ih nespickam tek tako
sajt bi trebao da je u tabelama uradjen i da mozda tu i tamo ima neki poll kao na benchmarku!
znam da je mnogo a da VAS mnogo nece odgovoriti ali bi svaka ponuda dobro dosla
(inace nemoram da potrosim svih 200dm, ipak sam student)
poz