Šta je novo?

Konkretno pitanje-satelitska kartica-kanali

MareBGD

Čuven
Učlanjen(a)
30.03.2003
Poena
765
Znaci, ako kupim tu satelitsku karticu SS2 (ako sam dobro shvatio) za 75 eura, i neki "tanjur" za 15, ubodem to sve u komp da li mogu da gledam sledece kanale: ABC, NBC. Pitam jel hocu da gledam NFL i ponedeljkom :D
Da li mi jos nesto treba, osim 100 evra ? :)

Poz

edit: tanjir necu da ubodem u komp greska :D :bottle:

Ma da samo jako zabodi. Svašta ljudi gledaju.

Mislim da ta 2 kanala nisu na Astri ili HotBirdu,dakle treba ti motorizovan sistem što svakako povećava početnu investiciju.
Na ovoj adresi imate najažurniji dnevni pregled fudbala i ostalih sportova sa informacijama o parovima,satelitu,kanalu i sistemu skremblovanja:
http://www.knplogic.co.uk/sport/
(za NFL podatke možeš naći na Other sport>American sports>American football).
Nažalost sa SS2 su trenutno nedostupni najbolji paketi programa(Sky Italia,Canal+Digital,Premiere...).To isto važi i za sve receivere.

J Lo je napisao(la):
Znaci, ako kupim tu satelitsku karticu SS2 (ako sam dobro shvatio) za 75 eura, i neki "tanjur" za 15, ubodem to sve u komp da li mogu da gledam sledece kanale: ABC, NBC. Pitam jel hocu da gledam NFL i ponedeljkom :D
Da li mi jos nesto treba, osim 100 evra ? :)

Poz

Trenutno situacija na nebu nije najbolja... Čak šta više, neki bi rekli da je dosta loša... Mada, uvek ima dosta materijala da se gleda... Problem je što su dva najpopularnija paketa sada zaključana, a sve je manje optimista...

Čensi G. je napisao(la):
Nažalost sa SS2 su trenutno nedostupni najbolji paketi programa(Sky Italia,Canal+Digital,Premiere...).To isto važi i za sve receivere.

Sky Italia od nove godine prelazi kompletno na Videoguard,tako sto odgledamo do nove godine-odgledali smo,posto videoguard kao sto znate jos uvek nije probien.Cak nepostoji na CAM modul za videguard(jos jedna zastita od piraterije),tako da ce od 2005 .1.1 Sky italiu moci da gledamo iskljucivo preko "originalnih" risivera(Goldbox cini mi se).Steta stvarno,posto je Sky italia po meni najbolji digitalni paket

uskmarko je napisao(la):
Koliko je meni poznato Irdeto2 nije probušen, a neće ni biti u bližoj budućnosti ;)

Dough... :wall:

Stefan1 je napisao(la):
Sky Italia od nove godine prelazi kompletno na Videoguard,tako sto odgledamo do nove godine-odgledali smo,posto videoguard kao sto znate jos uvek nije probien.Cak nepostoji na CAM modul za videguard(jos jedna zastita od piraterije),tako da ce od 2005 .1.1 Sky italiu moci da gledamo iskljucivo preko "originalnih" risivera(Goldbox cini mi se).Steta stvarno,posto je Sky italia po meni najbolji digitalni paket

Ili preciznije: što se gledalo, gledalo se; pošto još od sredine 9-tog meseca Sky I. ne može da se gleda preko softcama, a neće ni moći po svoj prilici....
Isto važi i za d+

dobro jos uvek rade TPS i Multivision...

Da odlični su ako neko hoće da nauči filmove napamet. :bottle:

ma ja se nadam da ce se i famozni Videoguard probiti,bar na dreambox-u :) da se gleda.
Mislim ima i free to air kanala koji su interesantni,ali nemoze se to uporediti sa Sky Italijom.

Mislim da ce francuzi(TPS,AB sat...) ostati najduze slobodni.

Mislim,znas ono covek je to napravio,covek ce ga i rastaviti...ako je covek izmislio videoguard covek ce ga i "razbiti"
Jedino se postavlja pitanje-kada?

Poslednja izmena:
merlin je napisao(la):
Da odlični su ako neko hoće da nauči filmove napamet. :bottle:

Ne kontam sta si ovim hteo da kazes ? Da se na multivisionu vrte stalno isti filmovi ?

Ne zaboravite da na thoru (kiosk 1-12) i hispasatu (tv cabo) ima sjajnih kanala.

Marsovac je napisao(la):
Ne kontam sta si ovim hteo da kazes ? Da se na multivisionu vrte stalno isti filmovi ?
Baš to sam hteo da kažem a i dzzel je u pravu.

Nazad
Vrh Dno