U firmi pored raznoraznih "heavy duty" štampača u kancelariji (nas 6 a kada je ludilo natrpa se nas i 8) najviše arčimo HP 1102w, skoro je koleginica ispucala ceo toner (preko 1000 strana) za manje od 3 dana, bilo baš ludilo od posla. Skroz je dobar, bežičan, brzo i kvalitetno štampa, imamo windows xp, 7 32bit, 7 64bit i ne pravi nikakve probleme (osim jednog, ako nestane papira usred bežične štampe on kao da zaboravi šta mu je dato pa kada se stavi papir ne nastavlja dalje već ponovo mora da mu se da komanda). Ima zgodan interfejs kao mrežni štampač (samo se ukuca IP adresa u browser i ima podešavanja u sitna crevca). Čak mislim da ta bežična varijanta nije ništa posebno skuplja od žičane.
Što se tiče tonera ne učestvujem u nabavkama u firmi tako da ne znam tačnu cenu ali mi reče ortak da su vrlo jeftini (neki valjda eko toneri koje štampač prepoznaje kao originale) a izvuku i preko 1000 strana (bez uključenog ekonomičnog moda štampanja)
Ne razumem se "tehnički" u štampače mnogo ali znam da mi je jedan tip što se njima dosta bakće rekao da su HP daleko od najboljih (u onim "višim" segmentima) ali da je podrška za njih kod nas najbolja (i što se tiče delova, popravki, reciklaže itd.). Takođe ovde na forumu sam čuo da Canon štampači takođe valjaju i da je za njih podrška dobra.