Jesi ti video slike koje taj s1 pravi?? dzaba mu stabilizacija kad trava izgleda ko da su je deca crtala flomasterom npr...
test sam radio na sledeci nacin: skinuo sam sa dcresource cele galerije za fz20, c770, s1, fz3 i mozda z3 (nisam siguran)
onda sam to sve strpao u jedan direktorijum... 90% sam uspevao da skontam koje je canon pravio... sto defintivno svedoci koliko su bezveze slike...
i da, ja obozavam video mod na c770... sta mi vredi 5 minuta mjpeg materijala 640x480, koji zauzima 512mb?! kad na tu duplo skuplju xd karticu stavim 30-40minuta |> mpeg4 kompresija se moze lepo ublaziti kad se izvrsi konverzija iz mp4 u avi i stavi da mu dekoder bude neki sa postprocesiranjem... rezultati budu super...
sto se stabilizacije tice, priznajem da mi fali pomalo... opet nemam osecaj koliko tacno jer nemam dovoljno iskustva sa stabilisanim aparatom.. mozda da sam imao prilike da probam fz bih bio raspolozeniji da ga uzmem i pored velicine |) ali is i dalje ne omogucava da slikate nesto iz ruke pri 1s ekspozicije, tj ne moze da zameni stativ, koliko god da je dobra stabilizacija... da moze svakako da bih se pre pomirio sa grdosijom od fz20, nego sto sad vucem kompaktni c770 i stativcic od 1.2kg i 160cm kad se razvuce|>
da ne bude da sam ja sad jako protiv minolte, jednostavno u vreme kad sam uzimao aparat nije me ostavio bez daha |>, bio je dosta skuplji od c770 (u usa), aa baterije me nerviraju, ergonomija mu je tragicna i par losih reviewova su mu zapecatile sudbinu u mojim ocima...