Šta je novo?

Konfigurisanje PCTV daljinca

nil80

Čuven
Učlanjen(a)
10.02.2003
Poena
604
Zdravo
Ja imam pctv karticu. Ne znam da li je neko mozda pokusavao da kofigurise daljinac tako da sa njim moze npr. da pustis muziku na Winamp- playeru ili da pokrene neki film preko micro dvd playera?
Ja sam nesto pokusavao ali sve sto sam uspeo jeste da otvorim pomenute programe preku daljinca i to je sve. Mozeli neko da mi pomogne?

Evo ti slika sa kodovima dugmića, a uputstvo imaš u readme fajlu za daljinski. Recimo, u Winampu ti je Play="x"...

vamosalaplaya je napisao(la):
Evo ti slika sa kodovima dugmića, a uputstvo imaš u readme fajlu za daljinski. Recimo, u Winampu ti je Play="x"...

A dali se to moze i kod Leadtek-a uraditi?

vamosalaplaya je napisao(la):

SAd vise nista nije jasno

sta je X ?

Jel ima neko na forumu da da konkretan odgovor na pitanje u vezi konfigurisanja daljinca?

Sve sto treba da uradis je da konfigurises profiles.ini fajl u PCTV/remote direktorijumu.

Evo u prilog moj profiles.ini koji radi sa RadLite-om i Winampom i sa jos mnogo drugih aplikacija!

PozdraV!

PS: Meni je tako odgovarao raspored komandi, dakle bez komentara :)

SAd vise nista nije jasno

sta je X ?

Pa X, kao x na tastaturi :). Ma uzmi lepo fajl što ti je čovek poslao i vozi.

Pozdrav :wave;

Vidi ovako..

Odes lepo na google, i kucas SLY CONTROL DOWNLOAD

To ti je aplikacija koja sluzi bas za to sto ti treba, za konfigurisanje tvog daljinskog upravljaca da njime ukljucujes i iskljucujes aplikacije, pojacavas i smanjujes ton, resetujes system, gasis, kucas text i sve to naravno kako bi rekli na TOP SHOP-u "iz tvoje udobne fotelje"

Pozdrav

Sale_Nis je napisao(la):
Vidi ovako..

Odes lepo na google, i kucas SLY CONTROL DOWNLOAD

To ti je aplikacija koja sluzi bas za to sto ti treba, za konfigurisanje tvog daljinskog upravljaca da njime ukljucujes i iskljucujes aplikacije, pojacavas i smanjujes ton, resetujes system, gasis, kucas text i sve to naravno kako bi rekli na TOP SHOP-u "iz tvoje udobne fotelje"

Pozdrav
Jel moze ime fajla ili link ?

vazi li to i za Hauppauge i ako ne, ima li neka druga aplikacija za konfigurisanje daljinca doticne kartice?
pozdrav

Inace mozete pisati skriptove za njega.. Ukoliko znate C++ nece vam biti problem da provalite sintaxu! Ja sam lepo napisao skripticu kojom kontrolisem MicroDVD i PowerDVD, inace radi i za Winamp, radi za system komande i tako dalje....

Ma strava je! Posto se skriptovi "pisu" prakticno je upotreba NEOGRANICENA i za sve ono sto zelis samo napravis skript!

Pozdrav..

Ja vec duze vrijem koristim pc remote control www.pcremotecontrol.com . Univerzalan je, nezavisan od originalnog softvera proizvodjaca tv kartice, i radi perfektno.

Moguce mu je konfigurisati default akcije za svako dugme, i akcije koje se izvrsavaju kad je odredjena aplikacija aktivna. Znaci moze se svaka win appl konfigurisati ponaosob. da radi sa daljinskim

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno