Šta je novo?

Konfiguracija ???

Quad-Pro

Slavan
Učlanjen(a)
06.12.2008
Poena
304
Planirao sam da kupim sledecu konfiguraciju: (bice koriscena za sve i rad i igranje)

Procesor: AMD Phenom II X4 965 black box 3.4GHz
Ploca: Gigabyte GA-88GM D2H
Memorija: 4x Transcend 2GB DDR3 1333MHz

E sad zanima me sta mislite o ovoj konfiguraciji i da li neku drugu plocu da uzimam ili je ova ok?

Planirao sam da kupim sledecu konfiguraciju: (bice koriscena za sve i rad i igranje)

Procesor: AMD Phenom II X4 965 black box 3.4GHz
Ploca: Gigabyte GA-88GM D2H
Memorija: 4x Transcend 2GB DDR3 1333MHz

E sad zanima me sta mislite o ovoj konfiguraciji i da li neku drugu plocu da uzimam ili je ova ok?

Pretpostavljam da si pogresno ukucao oznaku ploce i da je zapravo
GA-880GM-D2H (rev. 4.0)
u pitanju.

Na tu plocu ne moze da se stavi taj procesor - tako kaze CPU Support List.

Predlog za ASUS M5A97 PRO.

Memoriju nikako 4x2GB vec 2X4GB, a najmanje problema ces imati sa Kingston-om.

Ne zaboravi i kvalitetan i pouzdan PSU...

obe nemaju hladnjake gledao sam im spec iste su, jedino cena nego samo mislio u kvalitetu.. ja npr imam na ovom kompu 4x2gb dranscend vec duze vreme i stvarno nemam nikaku zamerku na njih :)

obe nemaju hladnjake gledao sam im spec iste su, jedino cena nego samo mislio u kvalitetu.. ja npr imam na ovom kompu 4x2gb dranscend vec duze vreme i stvarno nemam nikaku zamerku na njih :)

A u 'Moja masina' ti pise 'Kingston' :d

Lakse ces klokovati masinu ako imas 2x4GB nego 4x2GB, a i lakse ces posle prodati tu memoriju. Ako mozes, doplati tih nekoliko € za hladnjake i 1600MHz - nemo' da si skrt :D

malo sam ipak duze sklapao, gledao jos neke kombinacije trazio, da ne brzam pri kupovini, ali ipak sam se odlucio da te poslusam sto se ploce tice, za ASUS M5A97 PRO. Onaj pricesor amd 965, i uzeo sam 2x4gb transcend ipak :)

Nazad
Vrh Dno