Šta je novo?

Konfiguracija za radnu stanicu

U knjizici od ploce pise
DO NOT USE ATX 2.x or ATXGES power supplies as they will damage the board and void your warranty.

Kaze da ploca zahteva jedno EPS12V (24 pin + 8 pin) napajanje. Osim sto mi ovo "EPS" nikako ne uliva poverenje, ja pojma nemam sta to znaci. Koje su uopste opcije?

Poslednja izmena:
Chieftec BA-01B-B-B full tower, koji je visok 65cm, tezak ne smem ni da pomislim koliko, moze da se nadje kod nas... ali tockici nemogu.

Mislim, wtf, nekome je tesko da uveze 4 tockica za ovakvu zver? Jel zna neko da li moze slucajno negde da se kupi kuciste sa tockicima, ili da li moze da se ugrade naknadno, ako mogu, gde bih mogao posebno da ih narucim?

za kuciste sa tockicima probaj da nadjes supermicro , vec su ga spominjali ranije
EPS12V (24pin+8pin ) je napajanje za serverske ploce , onih +8 pin-a . Supermicro uz svoja kucista daje i odgovarajuce serversko napajanje (od 650 W pa nadalje)

Poslednja izmena od urednika:
pailhead je napisao(la):
U knjizici od ploce pise
DO NOT USE ATX 2.x or ATXGES power supplies as they will damage the board and void your warranty.

Kaze da ploca zahteva jedno EPS12V (24 pin + 8 pin) napajanje. Osim sto mi ovo "EPS" nikako ne uliva poverenje, ja pojma nemam sta to znaci. Koje su uopste opcije?

Imas u Pakomu Enlight 4U kuciste (verujem da ti to nece biti problem) sa odgovarajucim SSE napajanjem 460W...
Cena je (relativno) povoljna:
http://twe.enlightcorp.com/Product/Product_Detail.aspx?ID=167

Vrh Dno