- Učlanjen(a)
- 21.11.2000
- Poena
- 1,045
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Dakle, treba mi neki predlog (sa cenama, ne bi bilo lose
) za kompletnu konfu za vec recenih 450€. Znam da tu nema sta mnogo da se budzi, ali eto, ta je cifra...
Inace sam trazio malo (search über alles!
), ne nadjoh bas za ovu cifru, uglavnom je trazeno za neke vece pare... a i dodje ovo smanjenje PDV-a, pa da vidimo kako se sad krecu cene 
BTW, jedine stavke koje bi bile obavezne (ili bar pozeljne) jesu 17" TFT (naravno da nece biti tu neki SONY ili pak EIZO), DVD rezac (sa cenama kakve su - trebam li objasnjavati zasto?
), kao i 1GB rama (DDR ili DDR2, svejedno... naginjem ka DDR2 jer je ipak jeftinija, a i zbog mogucnosti kasnijeg upgrade-a... mada taj upgrade ko zna kada ce doci, mozda i tek za 3-4 godine
).
Eto, to je to, jedine stavke koje se "traze"... naravno, ne treba ni pominjati da bi to bio neki "all-rounder" komp, dakle, za sve po malo - internet, surfovanje, gledanje DVD/DivX filmova... u sustini nista posebno (a opet, s obzirom na cenovni rang - nema mnogo da se bira! :d)
Inace sam trazio malo (search über alles!
BTW, jedine stavke koje bi bile obavezne (ili bar pozeljne) jesu 17" TFT (naravno da nece biti tu neki SONY ili pak EIZO), DVD rezac (sa cenama kakve su - trebam li objasnjavati zasto?
Eto, to je to, jedine stavke koje se "traze"... naravno, ne treba ni pominjati da bi to bio neki "all-rounder" komp, dakle, za sve po malo - internet, surfovanje, gledanje DVD/DivX filmova... u sustini nista posebno (a opet, s obzirom na cenovni rang - nema mnogo da se bira! :d)