Šta je novo?

Konfiguracija za muziku...

Novice

Slavan
Učlanjen(a)
16.01.2006
Poena
319
1- plocha ( nforce4 )
2- procesor ( 64 ) ( i cooler )
3- grafichka ( da sluzi svrsi )
4- muzichka kartica za ozbiljno vrlo ozbiljno digitalno "snimanje" ( imam midi kontroler ) sa ne vise od 2 ulaza,shto bolji a/d chip,max iskoriscenje softwerskih boja...( chuo sam da su m-audio vrlo dobre )

sve ovo do 500 e ( max +50 e )

..Unapred zahvalan...

taj audigy ni najludjem bunilu.... za ozbiljno digitalno snimanje minimum M-audio audiophile

ili emu0404 ako si kratak sa keshom.

a sto se tice izbora ploce pre bi isao na neku malo jeftiniju varijantu od dfi ultra d (verovatno je na nju mislio dorry). ipak ako se neko ozbiljno bavi time oc nije u prvom planu vec pouzdanost mashine. a ima i ploca za stotinak evra koje su veoma kvalitetne i pouzdane. ostane taman neki evro za jos memorije ili veci hard sto daleko vise znaci u tom poslu nego ploca koja ce izvuci jos koju kap snage iz procesora.

usput... ja bi pre uzeo intel za takav posao. :) ako je slab kesh neki jeftiniji intel cpu sada a cim padne jos malo cena obavezno neki dual core.

Poslednja izmena:
Novice je napisao(la):
1- plocha ( nforce4 )
2- procesor ( 64 ) ( i cooler )
3- grafichka ( da sluzi svrsi )
4- muzichka kartica za ozbiljno vrlo ozbiljno digitalno "snimanje" ( imam midi kontroler ) sa ne vise od 2 ulaza,shto bolji a/d chip,max iskoriscenje softwerskih boja...( chuo sam da su m-audio vrlo dobre )

sve ovo do 500 e ( max +50 e )

..Unapred zahvalan...

Bas sve to sto si naveo hoces za 550€ ? :trust:

Nazad
Vrh Dno