Šta je novo?

Konfiguracija za graficki dizajn V1.0 :)

nikone

Slavan
Učlanjen(a)
11.08.2007
Poena
330
Moja oprema  
Laptop
Razer Blade 15 Advanced
Pristup internetu
  1. Optički internet
Sastavih ovako nesto, namena prvenstveno za rad sa grafikom, vektorima, rasterom....nista gejming.
Sta bi moglo izmeniti, dodati, ubaciti a da suma ostane tu oko 100.000+-5.00?
Nisam stavio nikakav HDD posto vec imam za storage 1tb iz starog kompa,rezac isto imam...a monitor je u procesu nabavke, U2713HM.
Zivi bili!:bottle:
ps.jpg

Cemu vodeno hladjenje? pretpostavljam da neces overklokovati ili slicno, uzmi neko konvencionalno hladjenje, jednostavnije je. Takojder mislim da je ta graficka nepotrebna, mozda neki jeftiniji radeon 240,250?

Pa znas kako, grafika je mozda i overkill ali ima ona standardna muka kad kupujes komponente, prvo nadjes nesto za 10 hiljada recimo...pa onda nesto malo bolje za samo 2 hiljade vise, pa onda jos bolju stvar za dodatnih hiljadu ipo dinara i tako dodjemo do 15 hiljada dok trepnes.:)
Sta znam, ne mora ta grafa striktno, ima i ta varijanta sa 1gb ddr-a...
Sto se tice vodenog, ovaj seidon ima fine rezultate, a i nikad nisam imao vodeno pa reko sto da ne, ne moze da skodi po pogledu tisine u kompu, naravno tu je i faktor hvaljenja pred drugarima i devojkama kako iamm kompjuter koji se hladi na vodu (shala naravno :) ).
Ono sto me zanima je da li ce se sve lepo medjusobno uklopiti i raditi kako treba bez nekih nekompatibilnosti medj' komponentama?
Za sve predloge sam otvoren, sad kupujem komp i zelim da budem miran za naredne 2-3 godine tako da je svaka pomoc dobro dosla.

Grafika uopste nije overkill, naprotiv, ja reko, sta li je sad covek uzeo...pa gde ce jeftinije od toga?
Nije presudna za to sto on radi, al opet, kad uzimas, uzmi kako treba, a to je ukupno 5.000+/- na celu masinu.

Vrh Dno