Pozdrav ljudi. Potrebna mi je vaša pomoć oko sastavljanja konfiguracije. Sastavljam je za sestru koja će koristiti Adobe programe (Premiere Pro, Photoshop, InDesign, Illustrator, After Effects) i koristiće Autodesk Maya i 3DS Max. Može da se razvuče na 950 - 970 evra. To bi trebalo da funkcioniše glatko ili savršeno ukoliko je moguće. Ja sam sastavio:
Matična : MSI H170A PC Mate
CPU: i7 6700
HDD: SATA 3 Toshiba 2TB
SSD: Sandisk X400 256GB
RAM: 2x Crucial Cl 15 8GB DDR4 2133 MHZ = 16GB
GPU: AMD Radeon R9380X 4GB DDR5
Ovo sve izadje 930 evra. Moje pitanje je koje napajanje bi bilo potrebno i dovoljno dobro? Da li je "stock" kuler za i7 dovoljan?
Pošto sumnjam da će se uklopiti u ovu cenu sve, da li bi bilo bolje da se uzme i5 sa ovim ili da se insistira na i7 a uzme slabija grafička, imajući u vidu za šta joj je računar potreban? Ili možda konfiguracija sa AMD CPU ?
Hvala svima
Matična : MSI H170A PC Mate
CPU: i7 6700
HDD: SATA 3 Toshiba 2TB
SSD: Sandisk X400 256GB
RAM: 2x Crucial Cl 15 8GB DDR4 2133 MHZ = 16GB
GPU: AMD Radeon R9380X 4GB DDR5
Ovo sve izadje 930 evra. Moje pitanje je koje napajanje bi bilo potrebno i dovoljno dobro? Da li je "stock" kuler za i7 dovoljan?
Pošto sumnjam da će se uklopiti u ovu cenu sve, da li bi bilo bolje da se uzme i5 sa ovim ili da se insistira na i7 a uzme slabija grafička, imajući u vidu za šta joj je računar potreban? Ili možda konfiguracija sa AMD CPU ?
Hvala svima