Šta je novo?

Konfiguracija za 1500 E

LaMar

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2006
Poena
304
Znaci trebam da kupim racunar jer me ovaj malo zeza, imam na raspolaganju 1500 E i staru masinu.
Trenutno imam:
Athlon 64 3000+
Ga k8nf9
1GB ddr400
LG DVD RW
Maxtor SATA 250GB
Chieftec 350W
externi maxtor 300GB
iOmega 100GB
TV tuner asus
crno-beli laserski

i ja bih je komplet prodao i kupio neki lepi 19' tft ali 16:9 i laserski u boji i externi hard od 1TB a za konfiguraciju bih neki Core2Duo, 4GB rama, 250GB hard, neznam koju plocu. To bih ja zeleo a molim vas da mi savetujete sta bi bilo najbolje da uzmem. Kada sam uzimao ovaj racunar savetovao sam se kod prodavca i on mi je nahvalio 64oro bitni procesor koji do dan danas nisam iskoristio jer nema drajvera za 64 OSe. Da li se cimati oko sklapanja PCa ili lepo kupiti Mac? Takodje imam lap-top tako da mi neki notebook ne dolazi u izbor. NE igram igrice i ne treba mi u tu svrhu, jednostavno mi treba za surf, torrente i hub (sto znaci da bi stalno radio) i pisanje radova, gledanje filmova i kako krecem na informatiku za aplikativno programiranje. Cifra je znaci 1500E i stara masina a sve sto ne potrosim mi propada tako da bi bilo najbolje da se tacno uklopim. Unapred hvala.
P.S. Takodje treba da vizuelno lepo izgleda tako da se veoma ozbiljno razmisljam za apple ali mi je problem sto neznam da radim na mackintoshu i da li mogu u njemu programirati u VBu, VCu ili samo u Javi???

P.P.S. Kada kazem Mac mislim na ovaj http://store.apple.co.yu/IMC-Apple-...8.0.0.1.2.1.0.1.7.1.0.1.1.0.1.2.1.0.1.7.1.3.1
sa tim sto bi za ostale pare koje bih dobio od prodaje sadasnje masine uzeo laserski u boji i eksterni hard

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno