Šta je novo?

Konfiguracija?? Sta promeniti,dodati..

ludilo_srbija

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2006
Poena
330
PLOCA:MSI S775 P965 Platinum
PROCESOR:Intel LGA Core2Duo E6300 Socket 775 ili Intel dual core D930
MEMORIJA:2 X PQI DDR2 512 MB PC533 CL4 ili KINGSTON 2x512 MBDDR2/667 MHz CL5
GRAFICKA:ATI X800XL All in Wonder 256 MB PCI-E
HARD DISK:SEAGATE 250 GB 7200rpm SATA2 16 MB
OPTIKA: Pioneer DVR-111D ili LG GSA-H22RBB
KUCISTEChieftec LBX-02 400W

A u velikoj sam dilemi za monitor imam ponudu za 19'' LG L1960TQ za 270 eura,i mislim da je ok,i bolji je od samsunga tipa 920n ili 940n koje bih mogao uzeti,a i skuplji su malo.
Preporucite mi nesto.

Mis i tastatura nisu navedeni jer mi ne trebaju.

Hvala.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Stvar ukusa, al ja vise volim posebno da uzmem tv karticu. Sto se tice monitora pogledaj i Benq.

Poslednja izmena:
Ploča je OK. Procesor definitivno uzmi Core2Duo. Za memoriju je najbitnija količina, tako da je i to OK. Grafika OK. HDD odličan. Za optiku bi ti preporučio neki od novijih NEC-ovih modela.

Što se tiče monitora, nema neke velike razlike (oba proizvođača su pouzdana). Ako su sličnih karakteristika uzmi onaj koji manje košta.

Ploča je OK. Procesor definitivno uzmi Core2Duo. Za memoriju je najbitnija količina, tako da je i to OK. Grafika OK. HDD odličan. Za optiku bi ti preporučio neki od novijih NEC-ovih modela.

Što se tiče monitora, nema neke velike razlike (oba proizvođača su pouzdana). Ako su sličnih karakteristika uzmi onaj koji manje košta.

Pazi ovako LG ima kontrast 2000:1 i odziv 4ms takodje ima i DVI,i mislim da je u startu bolji od samsunga po karakteristikama,ja bih ga uzeo za nekih 270 e,a i jeftiniji je od samsunga.

Ako ti je do performansi zadrzi X800XL ipak to je 256bitna kartica, ali nema shader 3.0.
Ako mozes uzmi neku X850XT to tek jede malu decu, ili se ispruzi malo vise pa uzmi 7900GS.
Uzmi kvalitetniji ram kako bi mogao da se poigras sa nasviravanjem procesora,
i od optike uzmi NECa recimo seriju 7x7x jer pioneer ionako kopristi elektroniku od NECa...

Nazad
Vrh Dno