Idi na emmi i u searchu ukucaj "repariran", i u rezultatima ces videti vise sapphire kartica, dakle nesto konkretno sa njima nije u redu.
Eto iz tog razloga je ne bih uzimao.
....
Bolje Uzmi 760 neces se pokajati jeste skuplja ali malo kloknuta daje penformanse kao 670.Ako ipak neces 760 uzmi Asus GTX660.
Mislim da nisi trebao msi plocu al ajd,nisam imao iskustva sa njima ali neki ljud nisi bili zadovoljni.Sveo ostalo je odlicno,javi kad stigne...Pozz
Mislim da nisi trebao msi plocu al ajd,nisam imao iskustva sa njima ali neki ljud nisi bili zadovoljni.Sveo ostalo je odlicno,javi kad stigne...Pozz
Pa šta znam, guglao sam dosta o toj ploči i svidela mi seZnači da ne menjam taj asus gtx660 za sapphire r9 270x ? javljam i kačim sličice
)
Odlucio sam se za z87-k, e sad 760 mi je skup, i msi i asus... Jos jedna odluka mora da padne GTX650Ti Boost Edition Asus OC ili GTX660 Asus ?
Btw. pogledao sam dosta testova gde se porede asrock z87 extreme 4 i asus z87-k i nema razlike....
Ee kasno mi za izmene, narucio sam sledece pre par dana: i5-4670k, thermaltake 730w smart, MSI z87-g43 gaming, patriot viper 3 venom 2x4 1866, asus gtx660hajde da ti pripomognem bez laznih saveta sta ti treba, a sta ne, a svaku cu komponentu obrazloziti zasto.
1. 4670K - CPU koji sahranjuje sve iz AMD-a, nazalost toliko i kosta, moze se lepo OC u zoni 4,2-4,4Ghz uz jeftiniji cooler
2. Coolermaster Hyper 212+ - obavezan je bar neki cooler. Sa ovim coolerom uz 1,15V 4670K samo uz promenu mnozioca na 42x i napona za CPU teras na 4,2Ghz odmah sada, a ne posle i kasnije...
3. ASUS Z87-A - zasto A a ne K, zato sto ima bolji zvuk, ima DTS connect, a ako ti to ikada zatreba cenices to (treba ti sa Logitech Z5500 i Z906), a razlika u ceni od 15 eur je mizerna + na sve to Z87-A je SLI ploca, Z87-K nije. Kupi redovnu plocu da ne razmisljas. Ne trebaju ti nikakvi Maximusi jer 4,7-4,8Ghz ionako neces koristiti 24/7, a da se razumemo Z87-A zna 4,6Ghz bez brige sto i jeste neka granica za 24/7 OC uz 4670K i jako dobar cooler.
4. VGA R9 270X - za 167eur nemas nista slicno sto tako dobro radi, veruj na rec.
5. RAM 2x4 ili ako imas novca 2x8GB DDR1600 nesto sto je sa imenom (Kingston recimo) - nemoj bacati novac na DDR2400 i slicne gluposti, razlika izmedju 1600 i 2400 u realnom radu ide do MAXIMUM 4-5%, a vrlo cesto je NEMA
Potopicu ja CPU cim kupim pumpu za vodeno posto imam sve sem pumpe :/OK je i to, samo cooler ti ne bi bio los, neki, pa na 4,2Ghz![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari