WakeVajZet
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.01.2013
- Poena
- 154
Ok,potrosio sam dosta vremena (vecina protraceno,al bar sam nesto naucio) sastavljajuci konfiguraciju sa budzetom do/oko 500 €,sa time sto sam iskljucio hard disk,rezac/citac,i periferije (zvucnike,misa,monitor,tastaturu) jer sve navedeno imam,i pu pu radi kao od prvog dana.Generalno sam tezio ka Intel-nVidia soluciji jer mi vise ne mirise nesto AMD,procesori manje vise ali driveri za graficke su im neuporedivo losiji od nVidijinih,ili sam bar tako procitao od vise izvora.Pa,po ovim prohtevima,konfiguracija bi trebalo da izgleda ovako -
Intel i5 3470 3.2 Ghz clock
MSI Z77A-G43
ASUS GTX650 Ti
Kingston HyperX Blu 2x4GB 1600 mhz
Seasonic SS500-ET 500W
Raidmax Super Hurricane
Jel ima neko neki predlog,kritiku,nesto na cemu bi mogao da ustedim i da ulozim u nesto drugo,ili sta vam vec pada na pamet?Da napomenem,nisam overclocking fan pa zato i nisam uzeo 2500K,u suprotnom on bi bio logican izbor.Samim tim i maticna nije sad zver,ali nisam stedeo na njoj u slucaju da se moje misljenje o klokovanju promeni.Takodje,svrha konfiguracije je gaming,to se valjda vidi.
To je to,hvala!
Intel i5 3470 3.2 Ghz clock
MSI Z77A-G43
ASUS GTX650 Ti
Kingston HyperX Blu 2x4GB 1600 mhz
Seasonic SS500-ET 500W
Raidmax Super Hurricane
Jel ima neko neki predlog,kritiku,nesto na cemu bi mogao da ustedim i da ulozim u nesto drugo,ili sta vam vec pada na pamet?Da napomenem,nisam overclocking fan pa zato i nisam uzeo 2500K,u suprotnom on bi bio logican izbor.Samim tim i maticna nije sad zver,ali nisam stedeo na njoj u slucaju da se moje misljenje o klokovanju promeni.Takodje,svrha konfiguracije je gaming,to se valjda vidi.
To je to,hvala!
Poslednja izmena: