Šta je novo?

Konfiguracija od 60k do 70k

Rerna63

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2008
Poena
330
Pozdrav svima, treba mi pomoc oko sklapanja konfiguracije koju cu koristi za svakodnevne aktivnosti (NI Traktor, internet i slicno) i za igranje novog Dejzija i Arme 3. Jedini uslov je taj da maticna ploca ima PCIe x1 zbog toga sto hocu da ponovo iskoristim zvucnu kartu Asus Xonar Essence ST.
Takodje gledam to da li da iskoristim trenutno kuciste ,Antec Sonata III mada jedino sto mi smeta kod njega je to sto nema dovoljno usb ulaza.
Ne trebaju mi monitor, tastatura, mis i zvucnici.

Poslednja izmena:
Ja ne bih menjao kućište zbog toga, uvek možeš da kupiš usb hub za 500 din.

Takođe, pošto vidim da čuvaš kućište, bilo bi dobro ako bi sačuvao i rezač, uštedećeš 2k din, a i svejedno je tendencija da se rezači izbacuju (imao sam problem prošle nedelje da nađem zetu odgovarajući laptop a da ima optiku).

konfiguracija.jpg

Dodaj na ovu cenu ~6k din za hard-disk od 1tb.

Poslednja izmena:
Ja jedino cuvam zvucnu karticu. Inace to sam zaboravio da naspomenem, a to je da trenutno i imam terabajt memorije tako da i za hard ne vidim bas neku potrebu osim ako ovaj trenutni hard ne moze da pasuje na novu maticnu. Pre mesec dana sam video slicnu temu i ljudi su preporucavali gotove konfiguracije u win winu pa ne znam da li mi se to isplati sada.

Gotove konfiguracije jedino do ~25k, sve preko tog iznosa treba sam sklapati.

Pa dobro, čuvaš hard-disk i kućište, to je odlično, onda imaš para za DVD rezač i sve će te izaći 66k.

p.s. proveri da li ti je hard disk SATA, nisam 100% siguran, mislim da je za ATA najveći kapacitet bio 320gb, tako da bi tvoj trebalo da je SATA.

Poslednja izmena:
Pa da imam i dvd rezac i to mogu da sacuvam. Hard je SATA sada sam bas proverio tako da cu i to da sacuvam. Sacekacu da vidim da li ce jos neko dati neki predlog za ovu konfiguraciju ako ne najverovatnije cu i te komponente i uzeti.

Nazad
Vrh Dno