Sasa je napisao(la):Ma 107 Pioneer![]()
koje ostalo? probio si i onih +10% od soma evraMisko je napisao(la):...ostalo daj na graficku.
nece da stuca,nego nece moci da pokrene ni TETRIS posto nema graficku kartuMisko je napisao(la):...i imas najbolju mogucu masinu za te pare. HDD-ovi lete (ako uzmes 2xraptor) imas rama koliko god hoces, procesor ima dovoljno snage i ja ne znam u cemu bi ova masina mogla da stuca.
zendraqla je napisao(la):Misko je uvek imao najbolje i najrealnije predloge ( ujedno te i pozdravljam pijanduro :d ). Mada iskreno vidis da svako vuce ne svoju stranu i ono sto njemu treba tako da je najbolje da ti sam odaberes ... poz![]()
eatmyshorts je napisao(la):Athlon 64 3200+, s939 - 210e
EPoX 9NPA+ Ultra - 150e
2x512 Mb DDR 400, Kingmax Super RAM - 110e
Gainward GF 6600GT, PCIE, 500/900 - 190e
Seagate 160 Gb, SATA, 8 Mb - 100e
Thermaltake Shark - 130e
LC Power LC6550G, 550W, 24pin - 64 e
Tastaturu i misonju izaberi sam![]()
Sasa je napisao(la):Miskov komp je jedan od najgorih ovde. Bacene pare na memoriju i hardove, nema graficku, a ploca je AGP.
Krsh izbor, tezak ***** bi to bio.
Misko je napisao(la):Kad nesto sagledam malo bolje, posto u mom predlogu ploca i proc kosta manje nego samo vas proc, ostaje mu dovoljno para, da kupi jacu graficku i disk i ram i kao takav da dobije brzi allround komp sem u super PI tu ce se jedino videti razlika (i u slicnim proc benchmarcima) i to samo ako nadje 17nedelju (eventualno 18tu) venice-a, inace ce da budu tu negde. Znaci moguce je da ce da dobije brzi komp po svim stavkama s mojim predlogom (ako ga ne ukenja proc) a vi mu savejute Venice-e, super.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari