Pozdrav drugari.. Posle nekih dobrih 7-8 godina doslo je vreme za nov komp pa sam malo trazio po netu najbolje za ovaj novac. Komp bi uzimao u Srbiji zbog odlozenog placanja tako da ovo preko grane ne dolazi u obzir. Komp bi se koristio velikom vecinom za gaming pa tu gledam da nadjem neko resenje na neke duze staze koliko je to moguce, nekih 2-3-4 godine.. Na osnovu onoga sto sam video, neki minimum ispod koga ne bi trebalo ici za ovaj novac je verovatno i5-6500 uz neku GTX1060? Posto ne bih igrao nesto preterano mnogo igara, racunam da pocnem sa nekim SSD od 240gb a posle lako mogu dodati i obican hdd ako bas zafali.. Zanimaju me ostali delovi, mada moze i preporuka ako postoji bolja kombinacija od navedenog procesora i graficke. Cena ne bi trebalo da ode mnogo vise od nekih 100.000RSD mada bih mogao da se protegnem do 110k max. Bilo bi dobro da sve moze da se sklopi u jednoj radnji da ne bih imao problema zbog odlozenog placanja. Inace OC bar za pocetak ne bi bio prioritet, ali ne bi bilo lose ako moze da se sastavi i neka varijanta sa K procesorom ako bas ima osetne razlike u performansama, posto bih ga kasnije verovatno i klokovao..
Poslednja izmena: