Šta je novo?

Konfiguracija do 350e

cobraman

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2009
Poena
415
Moja oprema  
Laptop
Asus vivobook pro 15 oled
Mobilni telefon
Huawei p30 pro
Pametni uređaji
Huawei gt2
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Videh vec slicne teme ali su zastarele a i cene se menjaju, evro itd pa da opet otvorim, hoce lik da uzima ali je to limit...Sta uzeti za ove pare za gaming, samo kuciste, bez preiferija?:wave: Ja sam za jeftiniji intel i overclock pa iole bolju grafu ali vidim d svi pucaju na amd pa da cujem opet misljenje:wave:

350e za gaming? neces se ti naigrati vidim ja
pogledaj neku varijantu da uzmes polovne komponente...
i to za 350e nemoj ocekivati da ces uzeti komplet kuciste a da ce sluziti za gaming i neki iole pristojan OC

Pa i necu, komp nije za mene:laugh:...;) A i ne ocekuje se neki i7 & 2x5970 vec nesto osrednje, mozda i integrisana grafika za prvu pomoc pa onda da se dokupi neka grafa...

AMD Athlon II 440
Biostar TA785G3
2x2gb DDR3 Geil 1333
500GB Samsung F3
LC Power 914BII Pro 600W gistro

To ti je oko 32k. Ploca sa int. grafickom. Za 40-50e uzmes neku polovnu 9600gt/9800gt/8800gt a do tad nek se sigra na integrisanoj. Ne moze nista novo od grafickih da se uglavi u budzet, a da valja. Ni sa samo 2giga rama. :wave:

Ok ,hvala:wave: A grafiku cemo naci neku bar 5750 polovnu, te 8xxx i 9xxx matore puno;)

Pa o tome ti pricam, a moze se naci polovna za 80-ak eura...:D

Pa ako ima nova da se uze za 110, ne moz ni polovna biti ne znam koliko...Jes da drze cene ali cim je nesto polovno - polovno je i tu cena pada, makar bilo 5 dana korisceno...

Nemas za 110e ;)
Gledao sam neku sa pasivnim hladjenjem i kosta 14k u duocom-u.
Imas najjeftinije za oko 13000.
***, rastu jos cene, sve vise i vise.

p.s. odlicna karta, meni gta4 bez kloka kartice radi na high/extra high (pre nisam ni pokusavao dotle - iskoristim 1007 of 1011 resursa i ne stuca.)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno