Šta je novo?

Konfa za matorce :)

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Rešio sam da obradujem matorce novim kompom pošto im je stari riknuo...
Budžet nije ograničen ništa posebno, ali s obzirom na njihove potrebe treba biti realan :D
Aktivnosti: ograničene na internet, Word i filmove.. Kapiram da su Windows 7 i 720p film nešto najzahtevnije što će poterati...

Sad da li ići na DVI monitor ili dovoljan i analog....da li 24" (pošto su oćoravili s godinama :D ) ili je dosta i 22...

Potrebna je konfa, monitor, zvučnici, tastatura i miš..Eto...napišite nešto
:wave:

Poslednja izmena:
Ako je stari riknuo onda treba obratiti paznju na kvalitetno napajanje i zadovoljavajuce hladjenje novog. Proc nista spec taj core duo ili amd pandan. Grafa najjeftinija koju nadjes (preporuka za ati 5xxx zbog finih temperatura i potrosnje). Hard 320 GB puna kapa. Memorija 2GB (ako hoces win7 64bit). Monitor gledaj da uzmes 24" zbog filmova a i dioptrije (kazes da su ocoravili). To ti je to. Ostale stvari kupi po licnom nahodjenju, tj. kako ti se sta dopadne u radnji gde budes kupovao.

-core 2 duo 2.0 pa na dalje
-2 GB ram
-p5/kpl
-hdd 300-500 GB
-ati radeon hd3200

Eto to bi bilo to po meni i da se ne sikiraju!! :))

Upravo si napravio crnu rupu, intel procesor, intel matična i integruša koja se nalazi u AMD čipsetovima, svaka čast! :Klanjanje

amd athlon 240 x2
maticna :biostar 785
2gb najeftinije memorije koju nadjes
hdd 320gb
mada sam razmisljao da im ipak uzmes neku slabu graficku zbog s-video izlaza pa mozes sliku da prebacis na tv kada gledaju filmove

Vrh Dno