Šta je novo?

KOnfa v2

GhostFace

Čuven
Učlanjen(a)
24.09.2002
Poena
645
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i5 750 @ 2.67GHz + CM Hyper 212+
Matična ploča
Gigabyte Technology Co. Ltd. P55A-UD4 (Socket 1156)
RAM
12 Gb DDR3
GPU
ATI AMD Radeon HD 5850
Storage
Silicon Power 500GB + Seagate Barracuda 3TB
Zvuk
Tascam external
PSU
Chiftec CFT 600
Kućište
CM 690 II Advanced
Monitor
Samsung
Miš & tastatura
Logitech K740 + Logitech MX Revolution
Mobilni telefon
iPhone 15 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav ljudi pazario bi za koji dan konfu pa da se konsultujem sa vama

proc: Phenom2 x4 965
Ploca: ????
Graf: ATI HD5770 saphire ili gigabyte
mem: Geil 2.2 gb ddr3 black dragon
Disk: 1tb Samsung f3

Koje su vase preporuke .. mozda neka druga memorija , ploca? Pored toga imam Chifetecovo napajanje 550w neko vito kuciste koje posle planiram da zamenim i zvucnu creative audigy 2zs i naravno u planu su mi neki blueray combo ili dvd rezac ali to nije hitno.
Da li ce ovo napajanje biti ok za sve ovo navedeno?

Poslednja izmena:
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P

Odlicna ploca.. Platio sam je 100-tinak eura.. Zamenio sam staru Q9550 konfiguraciju i mogu ti reci da se kajem sto to nisam ranije uradio.. Sto rece Cwelle, fali mi jos ATI graficka pa da budem totalno "crven" :)

Menjam Nvidia GTX260 za ekvivalentnu ATI karticu :D

da pa? svakako ce naci tu maticnu sa i bez top p slova...ne moras da me ispravljas

Mozda je hteo covek da naglasi, da treba da uzme plocu koja podrzava DDR3 memoriju ;).
Jer se DDR2 vise nikako ne isplati, cena je otisla visoko gore.

Menjam Nvidia GTX260 za ekvivalentnu ATI karticu :D

Jesi li ozbiljan :) ?
Ja bih menjao svoju 4870 za GTX260, ali ako je 216SP ;), glava za glavu.
Uvek sam vise voleo Nvidia-u.

Poslednja izmena:
Chiptakt: 576MHz, Speichertakt: 1000MHz, Shadertakt: 1242MHz • Chip: GT200 (D10U-20) • Speicherinterface: 448-bit • Stream-Prozessoren: 216 • Textureinheiten: 72 • Fertigung: 65nm • Maximaler Verbrauch: 182W • DirectX: 10.0 • Shader Modell: 4.0 • Besonderheiten: unterstützt HDCP, 3-Way-SLI

To ti je u opisu kartice..

Sto se zamene tice, kao sto rekoh meni je sve jedno sta imam dok se krecem u istim okvirima.. Ako hoces i ako ti nesto znaci naravno da mozemo da odradimo tako nesto.. Ja u Srbiju dolazim negde sredinom februara, a ako ti nekoga imas ovde ili neko dolazi pre toga, mozemo i tako da organizujemo..

Pozz..

Ujeee, ti si iz Beca, izem ti Austrijsku garanciju (ako uopste imas), a i tebi moja Beogradska nista ne znaci.
Tako da nista od toga :).

Ha ha ha..

Kao sto rekoh.. Kako god ti je volja, meni je sve jedno, a garancija je tu i mislim da je 2 godine.. Dakle jos godinu ipo dana..

Sto se tice tvoje, ja je svakako mogu "nedaj boze" realizovati i ovde posto garanciju daje proizvodjac a ne distributer.. To mi se jednom desilo sa jednim DA/AD konvertorom koji sam kupio u BG pa mi je riknuo.. Proizvodjac je bio Abit, a garnciju sam realizovao odavde bez ikakvih problema..

No, jos jednom.. kako god ti je volja :)

PS: I dalje menjam Nvidia za ekvivalentnu ATI graficku :)

Cek, gde si ti kupio svoju graficku, u Srbiji ili u Austriji ?
Moja ima garanciju nesto malo manje od godinu dana, u Pin Computers-u, uvoznik iz Beograda.

Mozda je hteo covek da naglasi, da treba da uzme plocu koja podrzava DDR3 memoriju ;).
Jer se DDR2 vise nikako ne isplati, cena je otisla visoko gore.

Jesi li ozbiljan :) ?
Ja bih menjao svoju 4870 za GTX260, ali ako je 216SP ;), glava za glavu.
Uvek sam vise voleo Nvidia-u.

naglasavanje treba kod gigabyte 770t(koja je am3 ddr3 ploca) dok je gigabyte 770(am2+ ddr2 ploca) dakle "caka" je u slovu T dok ono P nema uticaj na ddr2 ili ddr3 plocu

Moju sam graficku kupio u Becu.. Ali kazem ti, garanciju svakako daje proizvodjac.. Imas onaj dokument unutra na kome pise gde sve mozes da ostvaris garanciju..

A sto se tice tvoje, sve jedno je gde si je uzeo.. Kazem ti meni ne smeta..

Pa da proizvodjac, ali debelo je cimanje da ja saljem graficku van zemlje.
Jer graficka koje je kupljena u Srbiji, ako se desi kvar, se salje uvozniku za Srbiju.
Nema sanse da ta tvoja graficka moze biti poslata uvozniku iz Srbije, kada je on nije uvezao ;).

ja sam u fazonu da odustanem od AMD'a i predjem na Intel... jer sam intela oduvek koristio a vidim da nije preterana razlika u ceni intelovog i5 750 i AMD'ovog 965 procesora.Sto se AMD'a tice obrati paznju da bude C3 steping manje se greje, ima veci OC petencijal itd... ne znam dal ih ima u ponudi kod nas?

Procesor: Core i5-750 2.66 GHz
Ploča: Gigabyte GA-P55a-UD3
Memorija: 2x2 GB Kingston DDR3/1333
Grafika: Sapphire Radeon HD 5770 1GB GDDR5
Disk: Samsung F3 1 TB

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno