Šta je novo?

konektori za led displej

reksoNa

Cenjen
Učlanjen(a)
07.03.2014
Poena
170
Uzeo sam novi displej, led slim ali mi je konektor za ekran siri i ne moze da novi displej da se prikljuci. Je li moguce da se stavi neki manji konektor ili nesto?
attachment.jpg
Ovako nesto, kablo je 40pinsko a konektor je 30 pinski

Poslednja izmena:
99% je problem u tome da ti je stari tj originalni displej na laptopu bio baziran na LVDS standardu, a novi koji si kupio na eDP standardu (koji ima slican ali uzi konektor), i to nece raditi ni sa kakvim adapterom...

Radi ce ti sa adapterom 100% , nema razloga da neradi jer je adapter (sama imenica kaze) samo prenosnik sa manjeg na veci , X komada sam uradio sa adapterima, cak i neke koji su mali LED ekrane prebacio sa drugim Flet kablovima da koriste CCFL ekrane sa Invertorom :)

Ako je eDP panel nece raditi posto su eDP i LVDS signali drugaciji... Stari CCFL paneli su isto koristili LVDS signal, pa zato radi sa takvim "prenosnikom", ali eDP panel ne moze da radi sa LVDS signalom...

Uostalom, da ne bi nagadjali, bilo bi dobro da momak fotografise novi panel, ili da prepise oznake da vidimo tacno sta je u pitanju...

Poslednja izmena:
upravo tako, resenja uvek postoje ....... slikaj pa postavi sliku da se vidi koji je model laptopa i koji si model ekrana kupio

Nazad
Vrh Dno