Šta je novo?

Konektor i pinout za SE W200i

xakep

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2005
Poena
330
Da li moze kod nas da se nabavi sam konektor za W200 i da li neko ima semu pinouta za isti telefon. Trazio sam po netu i ne nadjoh nigde a bas mi se isprobavaju neke stvari sa telefonom. Inace, da li ima i gotovih kablova/adaptera i u kakvim kombinacijama?

Nemas potrebe da pravis kabl, koristi se standardni USB kabl.

A otkud znas sta lik hoce da radi?

Ja sam recimo hteo da nadjem poseban konektor sa svim slobodnim pinovima da zbudzim punjac za auto. pa mutiranje plejera kada zvoni... To NIKAKO ne mozes sa standardnim usb kablom...

E, kakva je ova kompjuterska generacija, samo da im je na usb...

Da si dobro procitao prvi post, video bi da covek pita da li ima da se nabavi gotov kabl, pa se moze naslutiti da mu je isti potreban.

TRazio sam bilo sta, samo konektor, adapter gotov kabl, znaci da ste svi u pravu :).

DR. Tiristor, jesi li nasao negde taj konektor?

TRazio sam bilo sta, samo konektor, adapter gotov kabl, znaci da ste svi u pravu :).

DR. Tiristor, jesi li nasao negde taj konektor?

Не знам шта ти тачно треба али уз мобилни се добија USB кабал. Ја баш имам W200i.

Ne, nisam. Ali ga nisam nesto posebno nit razio.

A za sta ti treba?

Treba mi da povezem telefon i pojacalo za kola. Jos ako ubudzim i da moze da se puni...

Ne razumem se mnogo u telefone ali kad bih imao pinout i konektor mogao bih da sklepam kabla kakav mi treba.

E vidis, o tome sam ja pricao, ali me neki napadose. Oprastam im.

Pinout jos i mozes da izvalis, ali ne znam gde ces naci konektor.

Mozes da nadjes slusalice [neispravne, polomljene, ili da kupis jeftino] pa rasturis, i imas dosta pinova. Izvuces tri za audio i dva za napajanje. Ima dosta pinova, mozes da im promenis mesto, i sve rupe za pinove koje nisu popunjene su slobodne, za razliku od usb kabla gde imas cetiri pina, i ostalo zaliveno.

Znaci, sluske, otvaras dzek, prevezes, i to ti je to.

Ne bih se zezao a da prethodno pouzdano ne utvrdim raspored pinova. Pored muzickog izlaza oko koga je pocela cela prica (na drugom kraju kabla mi treba DIN petopolac) mislio sam da ubudzim i punjenje telefona sto je vise nego zgodno a kad se vec zamajavam onda zasto ne napraviti i handsfree :)

tRAZIO SAM NA PInOUTS, ALI KAO W200, pa zato nisam nasao. Nije mi ni palo na pamet da trazim za w810, koji inace imam, a isti je port.

Nazad
Vrh Dno