Šta je novo?

KONAMI i NVidia....sex

Konami se izgleda opasno baca u PC igracke vode. Mislim da je to, za PC igrace, odlicna vest obzirom na visoki kvalitet proizvoda iz ove japanske firme.

Ja i nisam pasionirani igrac svih zanrova, ali jednu bih igru voleo da vidim preradjenu: Winning Eleven!

Konacno da se sete da je prebace na PC.Bilo je krajnje vreme.

Miroslav je napisao(la):
Ja i nisam pasionirani igrac svih zanrova, ali jednu bih igru voleo da vidim preradjenu: Winning Eleven!

Ma Winning moze da igras pomocu EPSXe-a, bez problema, a sto se tice ove konverzije, pa i prvi deo MGS-a je preradjen za PC....

Mislim nije to losa praksa ali sta ce nam MGS 2, kad imamo Splitner Cell...

telegram_sam je napisao(la):
Ma Winning moze da igras pomocu EPSXe-a, bez problema, a sto se tice ove konverzije, pa i prvi deo MGS-a je preradjen za PC....

Mislim nije to losa praksa ali sta ce nam MGS 2, kad imamo Splitner Cell...
ja sam licno mislio za verzije sa PS2-ke a to sumnjam da moze da se igra... ili su konacno izbacili onaj emulator od koga sam digao ruke pre 5 meseci :)

ma bre ljudi sad treba da izadje winning eleven pravljen za pc ... pa ce biti pranja :)

Miroslav je napisao(la):
ja sam licno mislio za verzije sa PS2-ke a to sumnjam da moze da se igra... ili su konacno izbacili onaj emulator od koga sam digao ruke pre 5 meseci :)

Mislim da su uspeli cak da dobiju loading screen
mortal combat-a 5!!

Nece to jos dugo, bar dok ne zamre PS2 na trzistu!!

vidim da je thread premesten.............ali izgleda da me niste razumeli....naime hteo sam da ukazem na saradnju KONAMI-a i NVidie, to jest sta jesve NVidia spremna da uradi u marketinskoj kampanji....

da sam hteo da je striktno vezem za igru thread bi stavio ovde...

Poz!!

Nazad
Vrh Dno