Šta je novo?

Konacno - pad cena ADSL usluga

Mexa

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Konacno, cene ADSL-a su pocele da padaju!
Za pocetak YUBC:

Nove cene:
ADSL Flat 256 1390 din/mesec
ADSL Flat 512 2190 din/mesec
ADSL Flat 768 2890 din/mesec

Ajde sada da vidimo sta je jos otislo na dole...

neobee daje za 1750din 512k flat :)

pa ti posalju mail da si skidao zabranjene fajlove preko p2p-ra i da ce ti iskljuciti net ako nastavis :)

Evo i mene su obradovali jutros :)

Postovani korisnici,

YUBC System A.D. je znacajno spustio cene pristupa Internetu
preko ADSL servisa. Od ponedeljka 27.11.2006. cene pristupa
Internetu preko ADSL-a su:

ADSL Flat 256 1390 din/mesec
ADSL Flat 512 2190 din/mesec
ADSL Flat 768 2890 din/mesec
ADSL Flat 256 pro 2990 din/mesec
ADSL Flat 512 pro 5290 din/mesec
ADSL Flat 768 pro 7690 din/mesec

Za vise informacija posetite stranicu na Internet prezentaciji
YUBC System-a A.D. posvecenu ADSL servisu na adresi
http://www.yubc.net/tekst.php?idg=16.

Prepoznatljivo visok kvalitet pristupa Internetu preko mreze
YUBC System-a A.D. Vam je sada dostupan po dosta nizim cenama.

Da li to znaci da ce i kabl mozda uskoro da pojeftini ?

kabal nece nikad pojeftiniti :d :smash: :wall:

nemam pojma koji je stos, ja sam na beotelu... nego mi ortak rece da su mu poslali mail opomene, valjda je skidao Caesar IV! wtf?!

Koji provajder?

neobee net

Trziste internet usluga u Srbiji je chudo !

@stoske, @isnogood
Slanje opomene putem mejla mi se cini kao zastrasivanje tipa "Ne skidaj toliko, jeste da je nemeren protok ali...".

mozda jeste, a mozda i nije. niko ne bi voleo da zavrsi na sudu u svakom slucaju.

Dobro bre majku mu, hoce li ovaj PTT da spusti te cene, pa za iste pare kod NeoBeea mogu uzeti 512 :(. Onaj lik iz Trigona rece naredne nedelje, a od tada je proslo koliko? 3?
Smesno bre... Sve radi super, necu samo zbog cene valjda morati da menjam provajdera :(.

Hahhaha, EUnet... Em su najgori, em najskuplji. Užas.
Uglavnom, Sezam ipak ima najbolji odnos kvaliteta i usluge za cenu....

@WebWolf
Malo skretanje s teme. Kazes dobro radi ptt? Kako ti rade torenti i drugi p2p programi?

Kad kaze odlicno, misli i na p2p i torente, meni je bar tako. S obzirom da je paket 256, torent ide na 24 do 26.

Ja mislim da provajder ne moze da te tuzi za skidanje torrenta,a sam p2p protokol je legalan,nelegalno je skidanje copyrighted materijala(pitanje je da li u Srbiji postoji zakon?).
A na zapadu je novi trend obaranja slucaja tuzbi protiv p2p korisnika izjaviti da je korisnik NAT za par komsija ,tako da ne moze da se sazna ko je tacno skidao stvari.

Imam adsl 256 sezampro vec 10 meseci i za sada mi je protok uvek bio maksimalan.Nikada nisam imao problem sa njima.A i cenu su spustili na 1400 din.Videcemo sta ce dalje da urade.Skidao sam sa rapidshara,sendspace,strong dc++,utorent...i uvek maksimalan protok.

Vrh Dno