Šta je novo?

Konacno i WII-u pada cena u Evropi

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
Na 199e i to pocev od 2. oktobra u Francuskoj http://www.jeuxvideo.com/news/2009/00037370-tgs-2009-baisse-de-prix-de-la-wii-les-raisons.htm (zao mi je sajt je na francuski). Navodno se nisu uplasili od PS3 koji je spustio cenu nego da bi vise igraca mogli da okuse drazi konzole (total bullshit). Neznam za vas ali oni su po meni bas bezobrazno visoko drzali cenu same konzole, licno smatram da ne ona ne kosta vise od neki 100e da se napravi. I bas zbog toga bih voleo da vidim da Sony opet pobedi u ovom ratu konzola.

Dobro da se setili... Da se napravi kosta sigurno manje od 100e, a ps3 tesko da ce nekad kostati toliko za proizvodnju, tako da tesko da se plase ps3-a, ali svakako da im je pala malo prodaja pa nece da rizikuju...

mozda ga i uzmem akko bude kod nas 16000.....

Shto bash 16k :d

Ja sam ga odavno uzeo za ispod 100e, i toliko otprilike vredi :d

Neznam za vas ali oni su po meni bas bezobrazno visoko drzali cenu same konzole, licno smatram da ne ona ne kosta vise od neki 100e da se napravi.

Pa kad su neki drugi imali (bezobraznu) startnu cenu od 600 i 400, njihova od 250 bila skroz na mestu.

Najavili su pad cene, taman kad je bio Kaz za mikrofonom.

kazhiraikayne.jpg

Pa da, wii i ti drugi imaju slican hardver i slicnu vrednost:):):) 250$ za xbox keca sa igrama za zene je dranje.

ja sam wii totalno izgustirao, od 30-60min dnevno sam došao na to da ga nisam palio već 4 meseca.
a nešto mi se ne prodaje, ne znam ni koliko bi tražio
najbolje je englezima kod njih je i pre pojeftinjenja bio za dž. 15-16000din
kolko li će sad tamo koštati?

To su "fazoni" sa drugih internet foruma (+ slika sa reperom) koje Debeli Lala postuje ovde u nadi da ce postati cool. :d

Pa vidim da mu je "humor" prepisan ne bi li neko sa njim hteo da se druzi :)

I ne kapiram koji su to Wii forumi, pa vlasnici Wiija ne znaju da koriste net :d

Poslednja izmena:
ja sam wii totalno izgustirao, od 30-60min dnevno sam došao na to da ga nisam palio već 4 meseca.
a nešto mi se ne prodaje, ne znam ni koliko bi tražio
najbolje je englezima kod njih je i pre pojeftinjenja bio za dž. 15-16000din
kolko li će sad tamo koštati?

Kod engleza je Wii poskupeo pre nekog vremena (na 280funti), "zbog poreza i dadžbina". Sad će da se vrati na 250, ali će u bundle stati i M+ i Resort.

A sad idem malo da plačem, pošto nisam dovoljno kul za ovaj forum. :S:
Idem da browsujem malo po Wikipediji. Možda naučim tamo nešto pa ću da se vratim da post-ujem malo, pa postanem kul.
Možda ako bih postovao neki KZ gif sa Gaf-a, postanem poštovani član, il je to već matoro?

Poslednja izmena:
Mozda da nisi toliko ogorcen na druge dve konzole, i da se (na silu) ne odusevljavas Wii-jom jer si vlasnik, admin, sta vec, tog sajta iz potpisa? Mozda bi onda bio cool :)

Poslednja izmena:
Shta, ogorchen je shto nema Wii pa da igra najbolju voznju ? :)

I zbog koje diskusije si ti ovde ? :) Chim se pojavish van Wii threada, u kome ste vas dvojica jedini koji neshto pishete, krecesh sa sarkazmom :)

Poslednja izmena:
Otkud znam što ga pogodio taj video, ali izgleda da jeste.

I ako smo dvojica, dovoljno je.

Sarkazam učim od gurua. Oni matorci iz Muppet Show-a su deca naspram njega.

Pogodio me video? :d

Ti si smesan lik, dosao si na ovaj forum, pola postova ti je prica o prodaji tvoje omiljene konzole i prosipanje fazona sa stranih foruma koji ovde nikome nisu smesni, a druga polovina je pisanje u threadovima o igrama koje veze nemaju sa Wii-em sa sarkasticnim tonovima i nekim jadnim pokusajima diskreditovanja tih igara (valjda da bi tebi omiljene izgledale bolje, ili sta vec :d).

Ti si smesan lik, dosao si na ovaj forum, pola postova ti je prica o prodaji tvoje omiljene konzole

Pa dobro, nije jedini. Na forumu ima dosta ljudi ciji su postovi iskljucivo vezani za poboljsanje njihove materijalne situacije. Meni to smeta ali sta cu kad je politika foruma da ih ne diraju.

Nazad
Vrh Dno