Šta je novo?

Komprimovani vazduh

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Gde mogu da ga kupim a da to nisu veliki cash&carry centri tipa Metro, Tempo... ne zelim da cekam sat vremena u redu da bih kupio dve flasice...

Neverovatno dobra stvar za ciscenje prasine u kompjuteru, nema odakle ne moze da izduva prasinu. Bez toga kompjuter bi mi se uvostio.

imaš u Office1Superstore, ne znam u koje vreme ideš u Tempo/Metro ali sam tamo video redove od sat vremena samo u prvoj nedelji otvaranja.

Kupi na buvljaku/kod kineza mini kompresor za 10-ak €
nagradaui5.jpg

Kupi na buvljaku/kod kineza mini kompresor za 10-ak €
nagradaui5.jpg

Definitivno. Imas i one vece za nekih 3000, ali to ti ne treba, jedino ako neces nesto da farbas :D . Bilo je da se kupio onog kompresovanog vazduha za makete, ali je konzerva bila 1000 dinara, a nije nesto povelika, malo veca od konzerve od 0,5l piva.

Ima u principu u svim radnjama koje prodaju elektroniku/kablove/konektore itd. - Akusti(k), ITC, Mikro Princ, Vremeplov itd.
Imaš i u Alfamediji.

U Woby Haus-u ima dva modela za nekih 490 dindji ;)

Ja sam kupio takav u nemackoj pre par godina.
Za pumpanje guma na autu. I setih se pre par meseci, pa mogao bih da iskoristim za izduvavanje kucista, ali .... neeeeeee.
To je igracka i samo fucka pri izlazu tako da uopste nije preporuka.
Mozda kad bi se na nju namestio neki rezervoar ... ali to je vec budzenje ...

Gde mogu da ga kupim a da to nisu veliki cash&carry centri tipa Metro, Tempo... ne zelim da cekam sat vremena u redu da bih kupio dve flasice...

Neverovatno dobra stvar za ciscenje prasine u kompjuteru, nema odakle ne moze da izduva prasinu. Bez toga kompjuter bi mi se uvostio.

Tempo radi 0-24h tako da odes nocu i nema guzve:) Mada ti je bolje da uzmes kompresor kako ljudi rekose, pozdrav

Ok, hvala... ne treba mi kompresor, treba mi najobicnija konzerva... :) Zanimljivo je sto od svih radnji koje ste nabrojali meni ni jedna jedina nije poznata. :d Sta bese office1superstore?

Skoro sam bio u Tempu u 24h, verujte da se i tada cekalo... ja bih da uzmem, platim i prodjem...

Pre N.G. kupio u knjizari "Savremena" u Knez Mihaljovoj,ne secam se tacno cene ali su oni i Sumadija kod Slavije bili medju najskupljima.Tempo & Metro su medju najjeftinijima.

Pa rekao sam ti 5 radnji gde možeš da kupiš komprimovani vazduh u konzervi. Zar je toliko teško naći njihove adrese ili telefone na Net-u ? Imaš i yuyellowpages i još gomilu drugih strana za nalaženje firmi.
Ne znam da li ti stvarno treba taj komprimovani vazduh ili ...?
Evo ti sajt Alfamedie : www.alfamedia.co.yu
(Omega Komprimovani vazduh 400 ml 255.72 din)
Na sajtu imaš njihov telefon pa proveri da li imaju trenutno...

Vrh Dno