Evo ja da te ispravimAko se dobro sjecam TMPGEnc encoder podrzava CUDA tako da bi sa nekom jacom NVidia kartom radio brze nego sa nekim C2Q. Neka me ispravi neko ako grijesim.
Ja koristim Main Concept MPEG Encoder i na 2180 @2GHz, materijal kompresuje za manje vremena nego sto traje taj materijal. Kompresujem u 2 prolaza sa varijabilnim bit rate-om. Nisi napisao da li kompresujes u jednom ili dva prolaza ali posto je const bit rate pretpostavicu da je u jednom prolazu. Probaj Main Concept, trebalo bi da je jedan od najbrzih programa, sad sigurno ima i novih verzija.
Cisto da napomenem, dosta dvd-ova (kucnih) ne cita dvd-ove koji su kompresovani bit rate-om preko 8 mega bita, ima i prilican broj koji ima problema sa dvd-ovima koji su kompresovani preko preko 69 mega bita, citaju dvd ali dolazi do seckanja. Verovatno si to znao i te serije su pretpostavljam za neku internu arhivu ali cisto da napomenem.
Najzad je stigao Quad 9400 i mogu reci da sam malo razocaran. Pakovanje DVD u TMPGencu je brze za 15-20% (ocekivao sam vise), dok pakovanje u odgovarajuci avi codec(decklinkov) kroz Virtual Dub Mod je identican kao na C2D 8400. Oba racunara su ista (ista ploca, graficka, memorija), cak i novi ima 4 GB rama a stari 3 GB rama. Tako da u ovome sto meni treba nije "ocistio patos" C2D 8400.
Ako se dobro sjecam TMPGEnc encoder podrzava CUDA tako da bi sa nekom jacom NVidia kartom radio brze nego sa nekim C2Q. Neka me ispravi neko ako grijesim.
Da li su ti sva cetiri jezgra na 100%?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari