Šta je novo?

Komponent kabl za PS2

bojsa

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
09.12.2005
Poena
395
Moja oprema  
Monitor
LG 27UD68-P
Laptop
Lenovo Legion 5 Pro
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
Pametni uređaji
Suunto 9 Baro Titanium, Xiaomi AirPurifier 4 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Gde naci komponent kabl za Playstation 2, kako izgleda :d i koliko kosta?
Hvala
:wave:

i mene zanima...

gledao sam malo i postoje
ovo i ovo

kazu da se jedan model koristi samo za PS2, a drugi moze i za PS2&3, mada im je slika ista
26382_161_preview.jpg

Av izlaz je potpuno isti na obe konzole a negde sam pročitao da scart rgb sa PS2 radi i na PS3, verovatno su svi kablovi isti i mogu na obe konzole.

gledao sam malo i postoje
ovo i ovo

kazu da se jedan model koristi samo za PS2, a drugi moze i za PS2&3, mada im je slika ista
26382_161_preview.jpg

Kul, ima li to kod nas da se kupi i da li znas mozda cemu onoliko prikljucaka za TV i gde to ide?

Totalni sam ***** kad se dotakne A\V, a pogotovo kad se dodje do teme prikljucivanja necega... Znam samo sta je S-Video i SCART i to je to...

axa skapirah ovo su RGB cincevi + stereo :D
koji sam *****....
To kod mene moze eventualno na SCART konvertor, ali da li ima takav sa 5 ulaza za cinceve?
Jos ostaje pitanje: Gde ima da se kupi i koliko kosta(makar okvirno)?
please help!!!!!

Pa ako nemaš neki HD tv sa component ulazom, onda ti taj kabal i ne treba, niti može da ti posluži.

Trenutno ne, ali ce mozda uskoro trebati... :-devil-:

Poslednja izmena:
ajde ovako, ja imam HDReady TV sa komponentnim ulazima i mene zanima gde ima da se kupi ovaj kabl... cisto da ne razglabamo vise da li mi treba ili mi ne.

Bio je neko vreme u NS da se kupi takav kabl sa skartom. Ne secam se cene ali bih mogao proveriti...

Vrh Dno