Šta je novo?

Kompjuterske urbane legende

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Igoritza

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
19.10.2007
Poena
229
nisam nashao nishta slichno na search, pa reko, da cujem shta ste sve culi da nema veze sa naukom i razumom, a da se ljudi kunu u isto?

evo nekih nebuloza koje sam ja nachuo tokom svih ovih godina, a bogami i na fakultetu (matematicki, Informatika I smer)

1. ako poprskate cuveni WD-40 po procesoru, brze ce da radi

2. srpski hakeri su najjachi na svetu.

3. Poshaljesh mail na neku weird adresu, i on ti vrati username i pass zeljenog public mail-a

4. prekomerno koriscenje laserksog shtampacha truje vazduh i moze da se umre od trovanja ako nemate luftiranu sobu

5. Sadam husein je 2002 kupio plejstejshn 2 da bi koristio chipove iz njega za navodjenje nuklearnih bojevih glava

6. Americka NSA ima kompjutere i sprave sa kojima moze da radi sledece - prati sve shto prodje kroz vash DATA kabl, sa 300 metara, kroz 4 zida. ima lokalnu i konekciju sa drugim bazama od milion TB u sekundi. poseduju AI. provalili su predsednicki kljuc (random bitovi koje imaju snimljeno dva predsednika, i kad jedan poshalje poruku u bitnom zapisu, sabere je sa bitovima sa "kljuca" a drugi je prochita tako shto je oduzme). citaju vashe meilove, i znaju sve o vama.

Ja sam čuo da ima jedan mod sa bencha koji ne voli ovakve teme i ide redom i zaključava ih :d

Ja sam cuo da jedan lik ide po kompjuterskim prodavnicama i proverava SVE LCD TFT monitore da li rade u 85Hz!!! Ako se ekran zacrni onda on brze-bolje vrati podesavanja na 60Hz i nada se da ga prodavac nece videti.

Ja mislim da ce pokretac ove teme jako brzo zavrsiti svoju karijeru ovde ako nastavi sa ovakvim nebulozama :)

Closed.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno